Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Μίμος του Ελβις και μέλος της Mensa ο αποστολέας της επιστολής στον Ομπάμα

Μια μάλλον περίεργη προσωπικότητα είναι ο Πολ Κέβιν Κέρτις, ο άνδρας που συνελήφθη ως ύποπτος για την αποστολή της δηλητηριασμένης επιστολής στον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα. Επαγγελματίας μίμος, έχει πλούσια δράστη στο facebook όπου ανεβάζει φωτογραφίες με όπλα ε
Ο συλληφθής, κάτοικος της Κορίνθου του Μισισιπή και γνωστός στην περιοχή μίμος celebrities, ανάμεσα στους οποίους ο Έλβις Πρίσλει, ο Τζόνι Κας και ο Μπον Τζόβι, συνήθιζε να υπογράφει ως «KC», τα οποία ήταν και τα αρχικά που χρησιμοποιήθηκαν στις επιστολές που στάλθηκαν στον Μπαράκ Ομπάμα και τον Γερουσιαστή Γουίκερ.

Η πληροφορία αυτή φαίνεται πως ήταν εκείνη που οδήγησε τις αρχές στην ταυτοποίησή του.

Ο Κέβιν Κέρτις περιέγραφε τον εαυτό του ως Χριστιανό, αλλά όχι φανατικό ενώ, όσον αφορά στις πολιτικές του πεποιθήσεις δήλωνε «Ανεξάρτητος».

Ο 45χρονος Κέρτις, είχε κάνει μάλιστα και ανάρτηση στο Facebook μετά την βομβιστική επίθεση στον Μαραθώνιο της Βοστώνης και στον θάνατο του 8χρονου Μάρτιν, εκφράζοντας την θλίψη και τον αποτροπιασμό του.

Στη σελίδα του στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο ύποπτος έχει αναρτήσει τη φωτογραφία του πιστοποιητικού του συμμετοχής του στη Mensa, τον παγκόσμιο οργανισμό μέλη του οποίου είναι άτομα με υψηλό Δείκτη Νοημοσύνης.

Σε μια άλλη φωτογραφία απεικονίζεται ένα όπλο με λεζάντα «χαιρετίστε τον μικρό φίλο μου».

Ο άνδρας συνελήφθη ως ύποπτος από το FBI για τις επιστολές με την επικίνδυνη τοξίνη ρικίνη, η οποία εστάλη στον πρόεδρο Ομπάμα και στον Γερουσιαστή Ρότζερ Γουίκερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...