Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

«Γιατί στάθηκα με πανό μπροστά από τους αναρχικούς»


Την απόφασή της να στηθεί με πλακάτ, που έγραφε «και οι αστυνομικοί έχουν μάνες», έξω από το κτήριο όπου θα απολογούνταν οι τέσσερις συλληφθέντες της Κοζάνης υπερασπίστηκε με σθένος η Λιάνα Τσολερίδου.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ALPH 98,9, είπε πως σκοπός της δεν ήταν να προκαλέσει κανέναν. Αντιθέτως λέει, στάθηκε απέναντι σε άτομα που την προπηλάκιζαν και την έβριζαν αισχρά ενώ από πίσω της είχε τις κλούβες των ΜΑΤ.«Καταλαβαίνετε, αν ήθελα να κάνω φασαρία θα μπορούσα πολύ εύκολα», είπε.
Παράλληλα εξήγησε για ποιο λόγο επέλεξε να σταθεί και να «αντιπαρατεθεί» με αυτόν τον τρόπο απέναντι στους αναρχικούς υποστηρικτές των συλληφθέντων τονίζοντας πως ήθελε να περάσει το μήνυμα πως και οι γονείς των αστυνομικών είναι περήφανοι για τα παιδιά τους.
Όπως είπε, δεν προσπαθεί να κρίνει κανέναν γονέα, καθώς ο καθένας προσπαθεί να μεγαλώσει το παιδί του με τον δικό του τρόπο. Συνέχισε επίσης λέγοντας πως όπως είναι υπερήφανοι οι γονείς ορισμένων που κυκλοφορούν με καλάσνικοφ και μπορούν να σκοτώσουν κόσμο, έτσι είναι και αυτή υπερήφανη για το παιδί της που υπερασπίζεται την ελληνική κοινωνία.
«Δεν λέω πως πρέπει κάποιος να του πει μπράβο (του γιου της) γιατί είναι δική του επιλογή να είναι αστυνομικός. Επειδή όμως ειπώθηκαν και γράφτηκαν πολλά και επειδή είμαι και εγώ μητέρα, και όταν ο γιος μου έχει περιπολία στην Ομόνοια το βράδυ θέλω να πω πως και εγώ ανησυχώ και δεν κοιμάμαι μέχρι να επιστρέψει», είπε. Συμπλήρωσε δε πως ο γιος της είναι και αυτός νεαρός, μόλις 22 ετών, όπως και οι συλληφθέντες για την ληστεία της Κοζάνης.«Με ένα μικρό όπλο καλείται να αντιμετωπίσει άτομα που μπορεί να είναι εκπαιδευμένα και οπλισμένα με καλάσνικοφ», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...