Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Η εβδομάδα που πέρασε


Έμαθα όμως από τον Δένδια ότι κάπου στον δρόμο για τον τελικό ο στίχος θα πάει κατά το Απεργίες φρη… Δουλειά φρη… Μισθός φη… και όλα γενικά στο ρη… Βέβαια, άμα ήταν κι ο ΓΑΠ μέσα στην...
εμποροπανήγυρη εκεί, θα έλεγε κάνα φυ αντί για φρη και θα νόμιζαν όλοι ότι εννοεί φυλακή… Αλλά πουουου… Είπαμε, κοραθόν  τεκέρο κορίτθιθ με το τατουάζθ, οι επαναστάσεις  δεν γίνονται ούτε σε εξάστερα ούτε σε εξάσφαιρα ξενοδοχεία με το πιστόλι πάνω στο τραπέζι…
Γράφει ο Γιώργος Μητσικώστας

Ε; Μάδερ Μάργκαρετ σον; Κατά τα άλλα, στα τεκμήρια, λέει, θα προστεθούν όσοι πηγαίνουν στα γυμναστήρια και στον χορό. Συμβολικό κι αυτό. Αφού έχουν πιάσει ρόζους τα δάχτυλα από την ανεργία στο σπίτι, στο καθισιό και στην αδράνεια, σου λέει μου ’θελες να τα γυμνάσεις αλλιώς στα τρέινερ φίτνες και δε συμμαζεύεται. Άρπα το μπαξίσι να μάθεις. Α, και για τον χορό, αφού έμαθες να σε χορεύει η τρόικα στο χλωρό κλαρί και στο οριεντάλι, εσύ βρήκες την ευκαιρία να ξεσαλώσεις και στα ταπί και στα τατάμι των ντάνσινγκ πλέις ακάντεμι.

Κούνια που σε κούναγε ή που σε φορολογούσε, Φρεντ Αστέρ  μο και Τζιν Κέλι μου! Όμως, ο Μητσοτάκης το έδωσε με νόημα το βλέμμα στον Ανωνάκη τις προάλλες. Του ‘κανε και άπειρα λάικ στο Φου μπου και αξέπτ φεντ ρικουέστ, οπότε το πιάσατε το νόημα, μια φόλοουερς; Σε λίγο θα λέμε σ’αυτή την κυβέρνηση το «άμωμοι εν οδώ αλληλούια»! Γι αυτό ο Ολάντ δεν είναι Μέρκελ και γι αυτό όλοι από αύριο θα το ‘χουν ρίξει στο γαλλικό, με την καλή έννοια, και πρώτος απ’όλους ο Άδωνις. Σου λέει, φαρσί θα μέθει να μιλάει το γαλλικό τώρα που με τη Γλυκατζή-Αρβελέρ θα πουλάει του Γκρεγκ Αρχαιουά Φιλοσοφούα στα Ηλύσια Πεδία.

Πού, Λεωνιδούα, εσύ να εκτρέφεις τις πάπιες φουά γκρα, που ήρθαν απευθείας από τις Βερσαλίες, για να αυξήσουμε το ΑΕΠι μας. Το φελέκι μας ή φελεκουά μας! Σου λέει ο Φρανσουά, οι πατάτες, φουκαρά Γκρεγκουά μιζερά, του Καποδιστρίς τι να σου κάνουν; Τις πουλάτε τζαμπέ πλέον. Πάρε εκεί την πάπια να σου λιγδώσει το αντεράκι. Το πουλάκι τσίου λοιπόν έγινε παπάκι του Παρισιού. Άιντε και εις άλλα με λαβί εν ρόουζ!

Παραπολιτικά via koolnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...