Είναι πιο "παιχνιδιάρικες" για τα μικρά παιδια, το ίδιο υγιεινές και
πεντανόστιμες. Θα τις ετοιμάσεις εύκολα και γρήγορα και μπορείς έτσι να
έχεις δυο επιλογές για τους καλεσμένους σου την 25η Μαρτίου.
Καλό είναι οι κροκέτες να βυθίζονται καλά στο λάδι που τους τηγανίζεις
Καλό είναι οι κροκέτες να βυθίζονται καλά στο λάδι που τους τηγανίζεις
Συστατικά
- 1/2 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου
- 1/2 κιλό πατάτες
- 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2 αυγά
- Αλεύρι για το τηγάνι
- 100 γρ φρυγανιά τριμμένη
- Λάδι για τηγάνισμα
(ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ)
- 1/2 φλιτζάνι λάδι
- 4-5 σκελιδες σκόρδο
- 3 φέτες μουσκεμενο μπαγιάτικο ψωμί
- 50 γρ κουκουναρια
- 3 κ.σ ξύδι
- Λίγο αλάτι (στη μύτη του κουταλιού)
- Λίγη Ζάχαρη (στη μύτη του κουταλιού)
Τρόπος μαγειρέματος
Πρόσθεσε τη μισή ποσότητα από το ελαιόλαδο και συνέχισε να χτυπάς το μείγμα σου
Στίψε με τα χέρια σου το μουσκεμένο ψωμί και πρόσθεσέ το στα υπόλοιπα υλικά μαζί με το υπόλοιπο λάδι. Χτύπησε μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη κρέμα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου