Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Στα Τέμπη του Νέστου

Τα Τέμπη του Νέστου είναι ένα από εκείνα τα σχεδόν άγνωστα σημεία της Ελλάδας που αν δεν μένεις στη Θράκη ή δεν έχεις κάνει φαντάρος (ΟΚ, οι άντρες!) ή φοιτητής στη Θράκη ώστε να τα διασχίσεις με το τρένο ή να τα περπατήσεις, πιθανότατα δεν τα γνωρίζεις. Ίσως να έχεις δει ή ακούσει κάτι, ίσως και να έχεις διαβάσει σχετικά σε κάποια από τις περίπου 44,900 ιστοσελίδες που κάποια στιγμή έχουν γράψει κάτι γι'αυτά.

Τα Τέμπη του Νέστου είναι πανέμορφα, είναι γαλήνια, είναι μεγάλα, είναι πολύχρωμα. Στο χάρτη βρίσκονται εδώ, λίγα χιλιόμετρα από την Ξάνθη. Μπορείς να τα απολαύσεις με διάφορους τρόπους. Μπορείς να τα διασχίσεις με το τρένο, να τα περπατήσεις ή να τα κατέβεις με canoe ή cayak. Μπορείς να αράξεις στις παραλίες τους, να ανάψεις φωτιά και να κατασκηνώσεις κάνοντας αστροπαρατήρηση, ακούγοντας ή παίζοντας μουσική.
Κάνε κάτι απ' αυτά (ή όλα αυτά!). Δε θα το ξεχάσεις. :)

nestos 4

nestos 2


nestos 1
ΔΑΔΦΣΔ
nestos 7


nestos 6
Για όσους είστε στην άλλη μεριά της Βόρειας Ελλάδας, θυμηθείτε και τις βόλτες στις πηγές του Λούρου και τη Δρακόλιμνη στο Πάπιγκο, ενώ όσοι βρίσκεστε ή έχετε σκοπό να ταξιδέψετε προσεχώς στην Κεντρική Ευρώπη, μην παραλείψετε να περάσετε από τους καταρράκτες του Ρήνου.

http://www.maresei.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...