Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Pasta Primavera

Φρέσκα λαχανικά, φαρφάλε και αγνά υλικά θα κάνουν τη μακαρονάδα υπέροχη και απολαυστική. Αντιοξειδωτικά, φυτικές ίνες, ελαιόλαδο και λίγες θερμίδες είναι ο συνδυασμός της επιτυχίας!

Θερμίδες 240

Συστατικά

3 καρότα καθαρισμένα και κομμένσε σε λεπτές λωρίδες
2 μέτρια κολοκυθάκια κομμένα σε λωρίδες
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φετούλες
1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
Αλάτι, Πιπέρι
1 κ.σ. μπαχαρικά Italian Herbs
500 γρ. μακαρίνια φαρφάλε
15 ντοματάκια cherry κομμένα στη μέση
1/2 φλιτζάνη τριμμένη παρμεζάνα

Τρόπος μαγειρέματος
• Στρώσε μια λαδόκολλα σε ένα ταψάκι και άπλωσε τα λαχανικά σου. Αλατοπιπέρωσε, πρόσθεσε τα μπαχαρικά και ράντισε με ελαιόλαδο
• Βάλε το ταψάκι στο γκριλ του φούρνου να μαλακώσουν τα καρότα και γενικά να πάρουν χρώμα τα λαχανικά. Θα σου πάρει περίπου 20 λεπτά
• Στο μεταξύ βράσε τα μακαρόνια σου σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Φρόντισε να τα βγάλεις από τη φωτιά όσο κρατάνε ακόμη και είναι αλντέντε
• Στράγγιξε και κράτησε μαζί με τα μακαρόνια και 1 φλιτζάνι από το νερό μέσα στο οποίο έβρασαν
• Ανακάτεψε τα μακαρόνια με τα λαχανικά σε ένα μεγάλο μπολ. Στη συνέχεια πρόσθεσε τα ντοματάκια και αρκετό από το νερό των μακαρονιών για να νοτίσει όλο το μπολ
• Αλατοπιπέρωσε και σέρβιρε με παρμεζάνα
 

tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...