Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Στο φως το...ημερολόγιο του Άκη Τσοχατζόπουλου- "Γιάννη φέρε πίσω τα λεφτά"!

Ονόματα, λίστες,συναντήσεις, ποσά, τα πάντα στις σημειώσεις που κρατούσε με λεπτομέρειες ο Άκης Τσοχατζόπουλος- Αναφέρεται συνεχώς σε κάποιο πρώην συνεργάτη του...Γιάννη που του ζητά να επιστρέψει 1 εκατομμύριο ευρώ!

"Σαν πρακτικογράφος" έγραφε τα πάντα στο ημερολόγιό του ο Άκης Τσοχατζόπουλος όπως αποκάλυψε  η Ερρικα Βαλλιάνου στον ΑΝΤ-1. Σημείωνε τα ραντεβού. Αλλά και ... τις τηλεφωνικές συνομιλίες.


Το ημερολόγιο του Άκη, φαίνεται πως, μάλλον θα κάψει κόσμο. Στα ραντεβού του, πλειάδα πολιτικών και δημοσιογράφων .Μάλιστα αναφέρεται σε κάποιο...Γιάννη τον οποίο καλεί να επιστρέψει 1 εκατομμύριο ευρώ- δεν εχεις δικαίωμα να τα κρατάς, γράφει! Και αναφέρεται σε συνεργασία που είχαν για 15 χρόνια....'αναδεικνύεσαι σε πρώτο εχθρό για μένα'! τονίζει.

Ο άλλοτε πανίσχυρος υπουργός, στη συνέχεια πάμπλουτος εισοδηματίας -μιζαδόρος, και τώρα ένοικος των φυλακών Κορυδαλλού, φαίνεται ότι αναζητούσε τρόπους να μπλοκάρει τη δικαστική έρευνα, πληρώνοντας «φακελάκι» εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!




Σε πολλά σημεία των σημειώσεών του απευθύνει αγωνιώδεις εκκλήσεις στο " Γιάννη" από τον οποίο ζητάει να του επιστρέψει ένα εκατομύριο ευρώ, ώστε να μπορέσει να κλείσει τις εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις του!

«Πάνω από ένα χρόνο με κοροϊδεύεις για τους τρόπους μεταφοράς, μέχρι τη Ρωσία, την Ουκρανία και το Λίβανο έφτασες», γράφει. «Η άρνησή σου να μου επιστρέψεις τα χρήματα σήμερα είναι η τελειωτική βολή για μένα. Αποδεικνύεσαι σε πρώτο εχθρό για εμένα».

Άλλη μέρα γράφει: «Γιάννη δεν έχεις δικαίωμα να κρατάς τα λεφτά, τα οποία θα δοθούν σε αυτούς αφού γίνει ό,τι ζητάμε, δηλαδή μετά τη λύση. Προσωπικά έχω αποδεχθεί το deal».

Ποιο deal εννοεί, άραγε; Και με ποιους; Και ποιος θα μεσολαβούσε για να γίνει πράξη;

Το ημερολόγιο του πρώην ισχυρού πολιτικού άντρα παρουσιάστηκε και από την εκπομπή ΣΚΑΙ στις 19:00 με τον Νίκο Ευαγγελάτο και πράγματι αποκαλύπτονται πολλά και άκρως ενδιαφέρουσα.



Από τις σημειώσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου φαίνεται η αγωνία του για να καλύψει το λεγόμενο βρώμικο χρήμα.


Σε άλλη σελίδα γράφει ότι ξέρει εκείνος και κάποιος άλλος που δεν κατονομάζει ότι τον περιμένουν τον κ. Τσοχατζόπουλο αποστολές επιστροφών από Ρωσία, Ουκρανία, Ιταλία και Ελβετία κάνοντας αναφορά σε ένα ποσό 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Σε κάποιο άλλο σημείο των προσωπικών σημειώσεων, αναφέρει ότι οι άνθρωποι έξω που έβαλαν την υπογραφή τους εύχονται να τελειώσουν γρήγορες οι επιπλοκές με τη δικαιοσύνη.

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...