Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Οδηγούμε: Νέο Toyota RAV4

Το RAV4 επιστρέφει στην τέταρτη γενιά του με ολοκαίνουργια σχεδίαση, αυξημένες διαστάσεις και πιο προσιτές τιμές πώλησης στην ελληνική αγορά. 

Η κληρονομιά του είναι σαφώς μια από τις πιο βαριές. Το RAV4 είναι άλλωστε το πιο πετυχημένο κόμπακτ SUV, με περισσότερες από 4,5 εκατομμύρια πωλήσεις από το 1994. Σήμερα, η κατηγορία είναι η μόνη που πραγματικά πάει καλά στην πτωτική ευρωπαϊκή αγορά, όμως η τελευταία γενιά RAV4 αντιμετωπίζει συνεχώς αυξανόμενο ανταγωνισμό. Το νέο μοντέλο της Toyota, συνεχίζει την πορεία του, με πίστη στις παραδοσιακές αξίες του, αλλά και κάνοντας ένα εμφανές άνοιγμα προς περισσότερο οικογενειακές ανάγκες.  
 
Η πρώτη διαφορά που εντοπίζεις είναι η προσαρμογή της σχεδίασης στη νέα τάση της Toyota, με τη μάσκα που γνωρίσαμε στο νέο Auris. Όμως η κυριότερη διαφορά που πρέπει να μάθεις για το νέο RAV4 είναι η αύξηση στις διαστάσεις. Το συνολικό μήκος φτάνει τα 4,570 m, κερδίζοντας 20,5 πόντους, το πλάτος είναι τρεις πόντους μεγαλύτερο και το συνολικό ύψος είναι 2,5 χαμηλότερο, όμως με μειωμένη και την απόσταση από το έδαφος στα 18,7 cm. Τα παραπάνω μεταφράζονται σε μεγάλο ποσοστό σε αύξηση των διαθέσιμων χώρων στην καμπίνα. Πλέον πέντε ενήλικοι δεν θα κάνουν καμία υποχώρηση, ενώ θα μπορούν να γεμίσουν και 547 λίτρα του διαθέσιμου χώρου αποσκευών. 

drive.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...