Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Οι Dolce&Gabbana ξαναχτυπούν – Όλο το Βυζάντιο στην πασαρέλα


Είχατε φανταστεί ποτέ πως τα αγγελάκια της Βυζαντινής εποχής, μαζί με τα υπόλοιπα σύμβολα του, θα έκαναν την εμφάνισή τους σε επίδειξη μόδας; Οι Dolce & Gabbana, όχι μόνο το σκέφτηκαν, αλλά και το πραγματοποίησαν, κλέβοντας τις εντυπώσεις όλων!

Με αφορμή την παραίτηση του Πάπα, αλλά και της διαρκούς «κόντρας» ανάμεσα σε κράτος και εκκλησία, οι ανατρεπτικοί σχεδιαστές, αποφάσισαν να παρουσιάσουν τα συγκεκριμένα έργα τους, στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου, για το Φθινόπωρο του 2013.
Άγγελοι, ψηφιδωτά και άλλες γνωστές παραστάσεις των Βυζαντινών Χρόνων, που βρίσκονται σε εκκλησίες της Ραβέννας και του καθεδρικού ναού στο Μονρεάλε, του Παλέρμο, έγιναν μέσα από τα χέρια των δύο σχεδιαστών, αξεσουάρ μόδας.
Το look των μοντέλων συμπληρωνόταν από ανάλογα κοσμήματα, με τα μακριά και υπερφορτωμένα σκουλαρίκια να έχουν την τιμητική τους, όπως και οι τιάρες, ενώ ήταν τα σύνολα ήταν συμπληρωμένα με κοντά, καυτά, σορτσάκια.
Στα χρώματα των ρούχων, επικρατούσαν το βαθύ μπλε, το μπορντό, αλλά και το χρυσό, που ήταν, εξάλλου, από τις αποχρώσεις εκείνες που χρησιμοποιούνταν κατά κόρον από τους ανθρώπους της εποχής εκείνης.



koolnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...