Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Στην αντεπίθεση ο Άδωνις: Κασιδιάρη με λάθος άνθρωπο έμπλεξες [βίντεο]

Μετά το επεισόδιο με τους χυδαίους χαρακτηρισμούς εντός της Βουλής μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και του Άδωνι Γεωργιάδη, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, πέρασε στην αντεπίθεση μέσα από την εκπομπή του δίνοντας απαντήσεις σχετικά με την απουσία της Χρυσής Αυγής από τις τηλεοπτικές εκπομπές.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης, παράθεσε ένα περιστατικό όπου ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν παρέστη σε τηλεοπτική εκπομπή όπου ήταν προσκεκλημένοι και οι δύο. Ο κ. Γεωργιάδης είπε επίσης πως στο σημερινό επεισόδιο στην Βουλή ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν ήθελε να ακούσει ο κόσμος την αλήθεια γι’ αυτό και εξερράγη.
Στην συνέχεια είπε δε ότι μετά τους χαρακτηρισμούς λίγο έλειψε να φτάσουν οι βουλευτές στην χειροδικία. «Όχι από εμένα, εγώ δεν πηγαίνω στην Βουλή για να παίξω ξύλο. Αλλά όποιος όμως απλώσει το χέρι του θα τον κλείσω φυλακή».
«Με λάθος άνθρωπο μπλέξατε», είπε ο κ. Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, ενώ πρόσθεσε ότι «αν νομίζουν ότι θα φοβηθώ τους εθνικοσοσιαλιστές, κάνουν μεγάλο λάθος».λάθος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...