Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Γιατί ο Τζον Γκαλιάνο προκάλεσε την έκρηξη της εβραϊκής κοινότητας


Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Τζον Γκαλιάνο επέστρεψε δυναμικά μετά από καιρό κάνοντας αισθητή την παρουσία του με την εκκεντρική εμφάνισή του, λίγο πριν πατήσει στην πασαρέλα του Fashion Week Show της Νέας Υόρκης.

Ο σχεδιαστής, ο οποίος απολύθηκε από τον Κριστιάν Ντιορ το Μάρτιο 2011 επειδή είχε υποπέσει σε διάφορα ατοπήματα, όπως όταν βρέθηκε μεθυσμένος ή όταν εξέφρασε αντισημιτικά σχόλια σε καφέ του Παρισιού, εμφανίστηκε κατά την έξοδό του από το σπίτι του σαν άλλος Εβραίος Χασιντίμ.
Η περιβολή του θύμιζε την παλαιά εποχή των ευσεβών Εβραίων, φορώντας ένα μακρύ μαύρο σακάκι, καπέλο, μπλε καλσόν, γιλέκο και φαρδιά παντελόνα με φραμπαλά έως το γόνατο!
Ωστόσο, η εμφάνιση αυτή σόκαρε τη εβραϊκή κοινότητα της Νέα Υόρκης. Ο αρχηγός της κοινότητας, Αβραάμ Ισαάκ, δήλωσε στη New York Post: «Προσπαθεί να φέρει σε δύσκολη θέση τους ανθρώπους της εβραϊκής κοινότητας και να κερδίσει χρήματα προσβάλλοντας την παράδοση αυτών των ανθρώπων».
Μετά το συμβάν στο Παρίσι στο «La Perle cafe», όπου ο Γκαλιάνο βιντεοσκοπήθηκε λέγοντας απευθυνόμενος σε Ιταλίδα «Αγαπώ τον Χίτλερ. Άνθρωποι σαν εσάς θα έπρεπε να ήταν νεκροί», δεν είναι τυχαίο ότι η εμφάνισή του ήθελε για μια ακόμη φορά να συζητηθεί!
Δείτε την εκκεντρική εμφάνιση του σχεδιαστή που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες της εβραϊκής κοινότητας… 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...