Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Παναγιωτόπουλος: Χωρίς τον Στρατό δεν έχουμε ούτε τουρισμό ούτε οικονομία

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας από τον Έβρο όπου και βρίσκεται.

Ο υπουργός επισκέφτηκε την 16η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού στο Διδυμότειχο και το μεθοριακό στρατιωτικό φυλάκιο των Καστανιών στην Ορεστιάδα και σε δηλώσεις του τόνισε: «εδώ στον Έβρο, αλλά και στα νησιά του Αιγαίου, είναι το μεγαλύτερο μέρος της αποτρεπτικής δύναμης της χώρας μας. 

Εδώ, δεκάδες χιλιάδες στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων -από τους ανώτατους αξιωματικούς και τους διοικητές, μέχρι τους απλούς στρατεύσιμους που κάνουν τη θητεία τους, τα δικά μας τα παιδιά- δίνουν ένα καθημερινό, δύσκολο αγώνα, κάτω από αντίξοες συνθήκες τις περισσότερες φορές, για να μπορούμε όλοι οι Έλληνες να αισθανόμαστε ασφαλείς και να μπορούμε να φέρουμε σε πέρας την  προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο».

«Χωρίς αυτούς τους ανθρώπους» συνέχισε, «δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε το παραμικρό: ούτε οικονομία, ούτε τουρισμό, ούτε οποιαδήποτε άλλη κοινωνική ή εμπορική δραστηριότητα».

«Η πατρίδα γνωρίζει πόσο μεγάλη είναι η προσφορά τους και, όταν ο τόπος ξανασταθεί στα πόδια του, όταν έρθει η ανάκαμψη, θα τους αποδώσει τα οφειλόμενα, πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι πιστεύουν ορισμένοι» προσέθεσε ο υπουργός.

koolnews


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...