Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Προλαβαίνετε δεν προλαβαίνετε – Διαβάστε την έρευνα και αρχίστε να τρέχετε!

Για όλους εσάς που σχεδιάζετε κάτι το… ξεχωριστό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ίσως ήρθε η ώρα να επισπεύσετε λίγο τα διαδικαστικά. Σύμφωνα με νέα έρευνα, η ιδανική στιγμή για να κάνει ένας άντρας πρόταση γάμου στην κοπέλα του είναι μετά από δύο χρόνια, σε μια ερημωμένη παραλία, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Από τις 2.000 γυναίκες που ερωτήθηκαν, το 22% δήλωσε πως αυτή θα ήταν η ιδανική πρόταση γάμου. Ακόμα, το 32% απάντησε πως για να πει «ναι» σε μία πρόταση θα πρέπει να τους έρθει σαν έκπληξη, το 21% δήλωσε πως θέλει να γίνει σε ένα ρομαντικό σκηνικό, ενώ το 20% είπε πως ο άντρας θα πρέπει να γονατίσει.
Το 10% των γυναικών τόνισε επίσης πως για να δεχθεί την πρόταση γάμου θα πρέπει ο φίλος τους να ζητήσει την άδεια από τον πατέρα τους, ενώ ένα 10% απάντησε πως το πιο σημαντικό πράγμα σε μια πρόταση γάμου είναι το ακριβό δαχτυλίδι.
Η έρευνα, που διεξήχθη από τη Βρετανική εταιρία αναψυκτικών Lambrini, ανακάλυψε πως μία στις τέσσερις γυναίκες θεωρεί πως οι 24 μήνες σχέσης είναι ο ιδανικός χρόνος για έναν άντρα να αρχίσει να σκέφτεται τον γάμο, ενώ παράλληλα προτιμάει να χωρίσει τον φίλο της από το να χρειαστεί να περιμένει για πάνω από πέντε χρόνια χωρίς προοπτική γάμου, καθώς το 27% των γυναικών απάντησε πως αν δεν έχει δεχθεί πρόταση μετά από πέντε χρόνια σχέσης θεωρεί πως δεν θα δεχθεί ποτέ, ή ότι ο φίλος της φοβάται τη δέσμευση.
Το 21% των γυναικών θεωρεί πως οι τρεις σχέσεις πριν από τον γάμο είναι ο ιδανικός αριθμός, ενώ το 8% δήλωσε πως οι δέκα και πάνω σχέσεις είναι ένας πιο ρεαλιστικός αριθμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...