Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Αυτή είναι η «καθηγήτρια» παιδοφιλίας – Σοκάρουν τα λόγια της


 Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση της πρώτης «καθηγήτριας» παιδοφιλίας, που συνελήφθη από της Αρχές. Η Ισαβέλλα – Μαρτίνα – Ελβίρα- Ακτύπη, αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό από έκπληξη, όχι μόνο γιατί είναι η πρώτη γυναίκα που συλλαμβάνεται για συμμετοχή σε παιδοφιλικές οργανώσεις, αλλά κυρίως, γιατί είναι απόλυτα συνειδητοποιημένη για τις πράξεις της.

Παρά το γεγονός πως, σύμφωνα με τις πληροφορίες, εργαζόταν ως καθηγήτρια σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών, εκείνη δηλώνει πως η κύρια ενασχόλησή της είναι «η ίαση ψυχικά διαταραγμένων ατόμων».
Η 52χρονη καθηγήτρια, είναι η πρώτη γυναίκα που περνά το κατώφλι του αστυνομικού τμήματος με την κατηγορία της παιδοφιλίας, ενώ πάνω από 900 άνδρες έχουν βρεθεί στην ανάλογη θέση. Μάλιστα, συνεχίζει διαρκώς να σοκάρει όλους εκείνους που παρακαλουθούν την υπόθεσή της από κοντά, αφού δηλώνει: «Δεν είναι κακό να έχεις σεξουαλικές σχέσεις με ένα παιδί. Οι σεξουαλικές σχέσεις δεν έχουν ηλικία και ακόμα και ένα παιδί, εφόσον το επιθυμεί, μπορεί να το κάνει».
Οι Αρχές, έχουν ήδη ξεκινήσει την έρευνα τους για την ανεύρεση ανήλικων θυμάτων της. Στο σπίτι της γυναίκας, έχουν βρεθεί πολλά σημαντικά έγγραφα, τα οποία και θα χρησιμοποιηθούν στην έρευνα. Μέσα σε αυτά, συμπεριλαμβάνονται δεκάδες περιοδικά παιδοφιλικού περιεχομένου, εγχειρίδια για σεξουαλικές επαφές με ανήλικους. Εκείνο που έχει, όμως, προκαλέσει τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι οι προσωπικές σημειώσεις της σχετικά με τις «συνεδρίες» που πραγματοποιούσαν οι παιδόφιλοι, στις οποίες και περιέχονται στοιχεία για 20 άτομα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, η 52χρονη αρνείται τις κατηγορίες και όσον αφορά το επίμαχο τετράδιο, υποστηρίζει πως δεν μιλάει για συνεδρίες παιδόφιλων αλλά για μια ομάδα αλληλοβοήθειας που στήριζε η ίδια ψυχολογικά.
Ποια είναι η Ισαβέλλα – Μαρτίνα – Ελβίρα- Ακτύπη:
Γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1961 σε προάστιο του Παρισιού. Από πολύ μικρή ηλικία, η Ισαβέλλα – Μαρτίνα – Ελβίρα- Ακτύπη εκδήλωσε την έφεσή της προς τις ξένες γλώσσες, με αποτέλεσμα στα 18 της χρόνια, να μιλά τουλάχιστον 15 γλώσσες, μεταξύ άλλων Νορβηγικά, Σουηδικά, Δανέζικα, Χαβανέζικα αλλά και Αφρικανικές διαλέκτους!
Σπούδασε αρχικά σε πανεπιστήμια της Στοκχόλμης και του Ελσίνκι. Στη συνέχεια, θέλησε να στραφεί περισσότερο στις επιστήμες για τον ψυχικό κόσμο του ανθρώπου και έφυγε για σπουδές στην Αμερική. Εκεί, σπούδασε μεταφυσικές επιστήμες και υπνωτισμό.
Μετά από πολλά ταξίδια ανά τον κόσμο, αποφασίζει να έρθει να μείνει στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα σε διαμέρισμα στην περιοχή της Ομόνοιας. Δημιουργεί σελίδα στο ίντερνετ και συστήνεται με το όνομα Κοαλάνη, στην οποία και ασχολείται με το αντικείμενο των σπουδών της στην Αμερική, δηλαδή, υπνώσεις, μετενσαρκώσεις, μέχρι και εξορκισμούς. Η ίδια δηλώνει μέλος της Διεθνούς Ένωσης Υπνωτιστών.
Στη συνέχεια, δημιούργησε και δεύτερη ιστοσελίδα, με όνομα Child Sex Abuse (παιδική σεξουαλική κακοποίηση), στην οποία, όπως αναφέρεται, ασχολείται με τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τους βιασμούς των παιδιών και την πνευματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...