Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Ιερέας βίασε, βασάνισε και σκότωσε την κόρη του και αφέθηκε ελεύθερος!

Μια σοκαριστική είδηση από τη Σαουδική Αραβία έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Ένας ιερέας, ο οποίος είχε βιάσει, βασανίσει και εν τέλει σκοτώσει την πεντάχρονη κόρη του, αφέθηκε ελεύθερος, πληρώνοντας μόλις ένα ισχνό χρηματικό πρόστιμο!

Η κοπέλα πέθανε τον Οκτώβριο, έχοντας υποστεί πολλαπλά κατάγματα στο κρανίο, στα πλευρά και στο αριστερό της χέρι, ενώ οι ιατροδικαστές είχαν ανακαλύψει μελανιές και σημάδια καψίματος στο σώμα της. Σαν να μην έφταναν αυτά, το μικρό κοριτσάκι είχε βιαστεί πολλές φορές πριν τελικά πεθάνει.
Ο απάνθρωπος πατέρας της, Ισλαμιστής ιερέας της Σαουδικής Αραβίας ο οποίος μάλιστα έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις στην κρατική τηλεόραση, πέρασε μόλις τρεις μήνες στη φυλακή, παρά το γεγονός πως είχε ομολογήσει για τις αποτρόπαιες πράξεις του και είχε παραδεχθεί πως χρησιμοποιούσε συρμάτινα καλώδια για να πνίγει την κορούλα του την ώρα που τη βίαζε.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε την πεντάχρονη κοπέλα ανακάλυψε πως η σπονδυλική στήλη της ήταν σπασμένη και πως είχε βιαστεί πολλαπλές φορές. Τα τραύματά της στη συνέχεια είχαν καεί, προκειμένου να μην φαίνονται. Αντί ο πατέρας της να απαγχονιστεί ή να εκτίσει ισόβια ποινή φυλάκισης, ο δικαστής συμφώνησε να πληρώσει το ποσό των 50.000 δολαρίων, με το οποίο ο ιερέας αφέθηκε ελεύθερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...