Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Τέλεια βαμμένη σαν άβαφτη. Ο Δημήτρης Γιαννέτος μας δείχνει τον τρόπο (videos)

Το λεγόμενο nude μακιγιάζ είναι η απόλυτη τάση, αυτή που λατρεύουν οι σταρ του Χόλιγουντ στις καθημερινές τους εμφανίσεις. Αυτός είναι ο τρόπος! 9 απλά βήματα Το nude μακιγιάζ, δηλαδή...αυτό που μοιάζεις σαν να είσαι άβαφτη τελείως αλλά φοράς όλα όσα χρειάζονται για να δείχνεις φρέσκια και ξεκούραστη είναι αυτό που αφαιρεί χρόνια από τις μεγαλύτερες κυρίες και αυτό που κάνει τα νέα κορίτσια να φαίνονται ακόμη πιο δροσερά διατηρώντας τη φρεσκάδα της ηλικίας τους!


Πώς θα το πετύχεις;

Είναι το μακιγιάζ που έχεις βαφτεί πιο πολύ από ποτέ αλλά είναι σαν να μη φοράς τίποτα!!!

Για να το καταφέρεις λοιπόν θα πρέπει να ακολουθήσεις τα παρακάτω:

1) φοράς απαραίτητα την ενυδατική σου κρέμα

2) επιλέγεις ένα μεικ από λίγο πιο σκούρο από το φυσικό σου χρώμα 1῎2 τόνο (το σβήνεις καλά στο λαιμό και ντεκολτέ)

3) το κονσίλερ που θα βάλεις δεν πρέπει να είναι πολύ λευκό γιατί θα φαίνεσαι κουρασμένη,θα πρέπει να είναι μισό τόνο πιο ανοιχτό από το μεϊκ απ


4)βάζουμε λίγη πούδρα σε σκόνη με το πινέλο σε όλο το πρόσωπο και το ντεκολτέ


5)επειδή έχουμε βάλει μεϊκ απ έχουν σβηστεί ολες οι γωνίες του προσώπου μας! Για να τις ξαναδημιουργήσουμε θα χρειαστούμε την αγαπημένη σε όλες σας τερακότα!! Θα φωτοσκιάσουμε λοιπόν τα ζυγωματικά μας κάτω από το κόκκαλο των ζυγωματικών

καθ'ως και το περίγραμμα του προσώπου μας (απαραίτητα θα βάλουμε κάτω από το πηγούνι μας για να ξεφοντάρει το πρόσωπο από το υπόλοιπο σώμα!)

6) με ένα μεγάλο πινέλο θα βάλουμε άφθονο ρούζ στα μήλα μας για να δώσουμε την αίσθηση της υγείας! με ένα μικρότερο πινέλο θα βάλουμε λίγο ρούζ και στο κινητό βλέφαρο

7) με έα καφέ μολύβι θα υπογραμμίσουμε τις πάνω ρίζες των βλεφαριδών μας και θα το σβήσουμε με ένα μαλακό πινέλο για να μην φαίνεται σκληρό στα μάτια μας.

8) μια μαύρη μάσκαρα είναι αυτή που θα απογειώσει το βλέμμα μας προσοχή το υλικό της μάσκαρα θα πρέπει να πάει στις ρίζες των βλεφαρίδων μας και όχι στις άκρες!

9) ένα διάφανο λιπ γκλός σε φρουτένιες αποχρώσεις είναι αυτό που θα ολοκληρώσει το μακιγιάζ μας (εάν στην αρχή που βάλατε μεικ απ μπήκε καταλάθος και στα χείλη σας πριν βάλετε λιπ γκλος βγάλτε με ένα υγρό μαντηλάκι το μέϊκ απ και στη συνέχεια βάλτε το λιπ γκλός)

faysbook.gr  via newsnow

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...