Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

5 απλές συμβουλές για να κατανοήσεις τις γυναίκες!


Με το DNA της να σφύζει από ταλέντο, η κόρη του θρυλικού Μπάνε Πρέλεβιτς, έχει βαλθεί να αποδείξει πως είναι τόσο άξια, όσο ο πατέρας της.

Εστεμμένη, παρουσιάστρια, με εξωτερική εμφάνιση που κόβει την ανάσα, δεν θα μπορούσε να μην μπει στο… στόχαστρο του koolnews.
Ζητήσαμε τη βοήθειά της και εκείνη δεν αρνήθηκε να μας δώσει τα «φώτα της»… Και να τι συμβουλεύει τους άνδρες, σχετικά με τις γυναίκες:
5. Μόνες στο σπίτι
Όταν είμαστε μόνες στο σπίτι (η με φίλες) δυναμώνουμε full blast την μουσική και χορεύουμε σαν να μην υπάρχει αύριο. Σε αυτό φυσικά συμπεριλαμβάνεται και το ότι παριστάνουμε της τραγουδίστριες των κομματιών στο videoclip.
4. Το αγαπημένο δωμάτιο
Έχουμε τουλάχιστον 3 διαφορετικά αφρόλουτρα, 3 διαφορετικά σαμπουάν και 2 διαφορετικά μαλακτικά μαλλιών στην ντουζιερα. Κάθε φορά που τελειώνουμε το ντους μας, το μπάνιο μας μυρίζει σαν τροπικό δάσος.
3. «Δεν έχω τι να βάλω»
Η φράση, “δεν έχω τι να βάλω”, δεν μεταφράζεται έτσι όπως ακούγεται. Είναι μια φράση που την λέμε ολες όσο γεμάτη και αν είναι η ντουλάπα μας. Άντρες μην το ψάχνετε, γιατί απλά “δεν καταλαβαίνετε.”
2. Ψάξε δεν θα το βρεις
Μην τρομάζετε όταν μπαίνετε στο μπάνιο μιας γυναίκας γιατί τα αντικείμενα που θα βρείτε θα είναι πολλά. Δεν είναι μόνο οι κρέμες, λοσιόν, κολόνιες, body spray, κοκαλάκια, μαντιλάκι, κλπ, είναι ακόμα πάρα πολλά που ούτε εμείς ξέρουμε πότε τα πήραμε και γιατί (αυτό ισχύει και για το δωμάτιο μας).
1. «Είμαι καλά»
Όταν ρωτάτε μια γυναίκα “τι έχεις” και αυτή σας απαντάει μετά από μερικά δευτερόλεπτα, “είμαι καλά” πραγματικά ΔΕΝ είναι καλά και το μόνο σίγουρο που πρέπει να κάνετε εκείνη την στιγμή είναι να τις δώσετε μια τεράστια αγκαλιά.
Απολαμβάνουμε την Άννα Πρέλεβιτς καθημερινά στις εκπομπές του MAD, Mad News, Madville, Airplay Chart, αλλά και από την ΕΤ 3, κάθε Σάββατο στις 13:30, στην εκπομπή «Έξυπνη ζωή».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...