Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Μετά από 37 χρόνια... Μαρινέλλα και Κώστας Χατζής στην σκηνή με το Ρεσιτάλ...


Μετά από 37 χρόνια, οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες συναντιούνται στη σκηνή για να παρουσιάσουν και πάλι τη παράσταση «Ρεσιτάλ».

Ήταν το 1976, όταν η Μαρινέλλα και ο Κώστας Χατζής είχαν συναντηθεί στη σκηνή της μπουάτ Σκορπιός και παρουσίασαν μια ιστορική παράσταση, με τίτλο «Ρεσιτάλ». Μάλιστα η παράσταση είχε ηχογραφηθεί και αναδειχθεί ως ένας από τους πιο ποιοτικούς και συγχρόνως εμπορικούς δίσκους όλων των εποχών.
Και τώρα, 37 χρόνια μετά, οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες ετοιμάζονται να ενώσουν και πάλι τις φωνές τους, στη σκηνή του Παλλάς και να μας μεταφέρουν στον δικό τους μουσικό κόσμο από τις 25 Ιανουαρίου.
Στο πρώτο της μέρος, η βραδιά θα ξεκινήσει με τον Κώστα Χατζή που με την κιθάρα του θα ερμηνεύσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο μερικά από τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια που έχει γράψει όπως το «Θυμάμαι», το «Δεν είμ’ εγώ», το «Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά…». Στη συνέχεια θα τον συναντήσει επί σκηνής η Μαρινέλλα που με το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο, θα αποδώσει επιτυχίες όπως «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», «Σ’ αγαπώ», «Κι’ ύστερα», «Πάρε με μαζί σου τσιγγάνε» και πολλά άλλα ανάμεσα τους.
Στο δεύτερο μέρος, αρχικά η Μαρινέλλα και στη συνέχεια ο Κώστας Χατζής, συνοδευόμενοι από δεκαμελή ορχήστρα θα ερμηνεύσουν τραγούδια από τους δίσκους «Ρεσιτάλ» και «Ταμ-Ταμ» ενώ η παράσταση θα κλείσει με τους δύο κορυφαίους καλλιτέχνες, ντουέτο, σ’ ένα εντυπωσιακό και μαγευτικό φινάλε.
Την σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Σταμάτης Φασουλής, ενώ ενορχηστρωτής και διευθυντής ορχήστρας είναι ο Χάρης Ανδρεάδης. Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από τα ταμεία του Παλλάς (Βουκουρεστίου 5, Αθήνα), ενώ οι τιμές τους κυμαίνονται από 15 έως και 60 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...