Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Από την πίσω πόρτα στα δικαστήρια παπαδιά και εραστής

Από την πίσω πόρτα έβαλαν στα Δικαστήρια του Πύργου τους φερόμενους δράστες της δολοφονίας του 52χρονου ιερέα -την 43χρονη παπαδιά και τον 41χρονο εραστή της.
Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο ήταν πολύ περισσότερος από την προηγούμενη Τετάρτη και αυτό ανάγκασε τις Αρχές να επιλέξουν εναλλακτικό σχέδιο μεταφοράς τους στα δικαστήρια.

Παρόλα αυτά, ο κόσμος για άλλη μια φορά με φωνές, ύβρεις και κραυγές, έδειξε τον αποτροπιασμό του για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Η ίδια η παπαδιά, κατά τη μετάβασή της από τον ανακριτή στον εισαγγελέα, φώναξε: «Είμαι αθώα, το μετάνιωσα»...

Ο δικηγόρος του φερόμενου ως δράστη του φονικού, Τάσος Τσατάς, υποστήριξε με δηλώσεις του ότι ο πελάτης του πυροβόλησε με κλειστά μάτια, γιατί δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει. 

Πάλι σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του, δεν πρέπει ο πελάτης του να κατηγορηθεί για το φόνο, αφού δεν ήθελε να σκοτώσει τον ιερέα,αλλά μόνο να τον φοβίσει...

Από την πλευρά της παπαδιάς πληροφορίες αναφέρουν πως η ίδια σταμάτησε στο σημείο του φόνου για να αφήσει τους δύο άνδρες να συζητήσουν μεταξύ τους...

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του ιερέα στους Κρουνούς είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, σύμφωνα με το κράτος.


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστάτην Πέμπτη, ο 41χρονος είχε πέσει θύμα τροχαίου ατυχήματος πριν από αρκετά χρόνια από το οποίο τραυματίστηκε στο χέρι. Κατά το ιατρικό πόρισμα δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το τραυματισμένο χέρι του για την εκτέλεση οποιασδήποτε εργασίας. Έτσι έφτασε μέχρι και να λαμβάνει επίδομα αναπηρίας!

Σήμερα στις 16:30 στο Μαρούσι Αττικής θα γίνει η κηδεία του αδικοχαμένου παπά Θανάση Αυγερόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...