Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Παγωμένο γιαούρτι, νέα μόδα διατροφής

Θα μπορούσε κανείς να μιλήσει για το τέλειο πάντρεμα της παράδοσης με τις σύγχρονες απαιτήσεις, αν δεν επρόκειτο για εμπορική επιχείρηση. Κι όμως είναι κάτι ανάμεσα στα δύο, παρότι ο τελικός σκοπός είναι το κέρδος.

Ο λόγος για τα νέα καταστήματα με το γιαούρτι στην προμετωπίδα τους, τα οποία φυτρώνουν σαν μανιτάρια σε κάθε γειτονιά της Αθήνας αλλά και σε άλλες ελληνικές πόλεις.

Πριν από μερικά χρόνια το γιαούρτι θεωρείτο «προνόμιο» των υπερηλίκων.

Σιγά- σιγά αυτό το κλίμα άρχισε να ανατρέπεται με την εισαγωγή στο εμπόριο επιδορπίων με χαμηλά λιπαρά, με φρούτα και δημητριακά. Πλέον με τα νέα καταστήματα που κοντεύουν (τα πρώτα από αυτά) να συμπληρώσουν τον ένα χρόνο ζωής, η πρωτοβουλία για την κατανάλωση του μοντέρνου προϊόντος πέρασε στη νέα γενιά, η οποία τα έχει εντάξει στα στέκια της.

ΑΠΕ-ΜΠΕ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...