Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Διήμερη επίσκεψη του Ευ. Βενιζέλου στην Κύπρο

Διήμερη επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί από σήμερα ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, στην πρώτη εκτός συνόρων επίσκεψή του, μετά την ανάδειξή του στην ηγεσία του Κινήματος.

Ο κ. Βενιζέλος θα έχει την Παρασκευή μαραθώνιο επαφών με την πολιτική ηγεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου.

Ειδικότερα, ο κ. Βενιζέλος θα έχει οκτώ συναντήσεις μέχρι τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής και το βράδυ θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Οι συναντήσεις θα αρχίσουν με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια στο Προεδρικό Μέγαρο, αμέσως μετά θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου στη Βουλή των αντιπροσώπων. Θα ακολουθήσουν συναντήσεις με το Γ.Γ. του ΑΚΕΛ 'Αντρο Κυπριανού, τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Μάριο Καρογιάν και τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Νίκο Αναστασιάδη.

Στις 3.30 το απόγευμα, ο κ. Βενιζέλος θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο στο κτίριο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Σε μία άλλη εξέλιξη, στις 13.30 θα συνεδριάσει για πρώτη φορά η Εθνική Εκλογική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ. Χθες ανακοινώθηκε η σύνθεσή της.

Στην πολυμελή Επιτροπή μετέχουν ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Μιχάλης Καρχιμάκης και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και οι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι (Π. Ευθυμίου, Χρ. Πρωτόπαπας, Μ. Μπεντενιώτης), ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος, η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ο πρόεδρος του Δ.Σ του ΙΣΤΑΜΕ, ο γραμματέας και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, τα μέλη της ΕΚΑΠ και της Επιτροπής Ανάδειξης Υποψηφίων, ο νέος και ο απερχόμενος γενικός διευθυντής Νίκος Σαλαγιάννης και Ροβέρτος Σπυρόπουλος, ο διευθυντής Πολιτικού Σχεδιασμού Στέλιος Αγγελούδης και η διευθύντρια του Πολιτικού Γραφείου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Χριστίνα Μανωλοπούλου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...