Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ευ. Βενιζέλος: Μόλις εκλεγώ αρχηγός παραιτούμαι

Σε διάστημα έξι έως επτά εβδομάδων, από τώρα, τοποθετεί τις εκλογές ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός οικονομικών και μελλοντικός πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος,...
όπως ανέφερε σε συνέντευξη που έδωσε απόψε στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, στο πλαίσιο μιας σειράς τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών συνεντεύξεων που θα παραχωρήσει ενόψει της ανάδειξής του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αλλά και κατά την προεκλογική περίοδο. Αύριο ο κ. Βενιζέλος, στο ίδιο πλαίσιο, θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Ιπποκράτους.

Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι το σύνθημα με το οποίο απευθύνεται στα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ, αλλά και στον ελληνικό λαό, είναι «Αρχίζουμε», θέλοντας να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας περιόδου τόσο στο ΠΑΣΟΚ, όσο και στην ελληνική πολιτική ζωή. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι στη συνέντευξή του δεν θέλησε να κάνει αναφορές ούτε στην κομματική δραστηριότητα του Κινήματος, αλλά ούτε και στην κυβερνητική του θητεία, πλην των εννέα μηνών που ο ίδιος βρίσκεται στο υπουργείο Οικονομικών, μιλώντας μόνο για τα θέματα που χειρίσθηκε σε αυτό το διάστημα.

Σχετικά με την παραμονή του στην κυβέρνηση ο κ. Βενιζέλος προανήγγειλε την αποχώρησή του λέγοντας ότι «δεν μπορώ να συνεχίσω να παίζω έναν διπλό ρόλο». Και πρόσθεσε πως «μόλις αναλάβω τα καθήκοντα του αρχηγού του μεγαλύτερου κόμματος αυτής της Βουλής, πρέπει να αφοσιωθώ στα καθήκοντα αυτά».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...