Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Με Ντόρσεϊ κόντρα σε ΠΑΟΚ!

Δίχως προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, για την αναμέτρηση του Σαββάτου (17:00/ ΝΕΤ) με τον ΠΑΟΚ, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.
Κόντρα στους Θεσσαλονικείς μάλιστα αναμένεται να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση ο Τζόι Ντόρσεϊ, τον οποίο συμπεριέλαβε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στην αποστολή του αγώνα και φυσικά προσανατολίζεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής, ενόψει πάντα της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ.

Εκτός 12άδας, έμεινε… μια πεντάδα! Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι ο μόνος που βρίσκεται εκτός μάχης λόγο τραυματισμού και συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας που του έχει καταρτιστεί, ενώ ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έκρινε πως δεν είναι ακόμα η ώρα, για να ρίξει στη μάχη τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

ΤΑ ΚΟΛΕΓΙΟΠΑΙΔΑ

Την αποστολή φυσικά δεν θα ακολουθήσουν οι Κεϊλίν Λούκας και Ματ Χάουαρντ, τις θέσεις των οποίων, πήραν στο ρόστερ της ομάδας οι Έισι Λο και Τζόι Ντόρσεϊ αντίστοιχα. Για τους δύο Αμερικανούς μάλιστα, δεν έχει παρθεί ακόμα καμία οριστική απόφαση αναφορικά με το μέλλον τους στην ομάδα και μιλάμε για λύση της συνεργασίας τους. Ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί κάποιους από τους δύο μόνο για τους αγώνες (αν κριθεί απαραίτητο) της Ευρωλίγκας. Ενδεχόμενο βέβαια που φαντάζει δύσκολο ως απίθανο, ιδίως για τον Χάουαρντ.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Πιο συγκεκριμένα για τον Λούκας, στο πλαίσιο της απόκτησης του Λο, είχε αναπτυχθεί η φημολογία, ότι θα δίνοντας κάπως σαν αντάλλαγμα στην Παρτιζάν, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί. Αυτό που προκύπτει μάλιστα από τον σύλλογο της Σερβίας είναι ότι δεν θα ασχοληθεί με την περίπτωση του Αμερικανού. Ο ίδιος, όπως έγραψε στη σελίδα του στο twitter, είναι «ανοικτός σε όλα τα ενδεχόμενα».

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΕΣΕΛ

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς άφησε εκτός αποστολής και τον Μάρκο Κέσελ, το κλίμα για τον οποίο είναι βαρύ και μετά από αυτή την κίνηση φαίνεται πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του.

Το απόγευμα του Σαββάτου (18:00) φτάνει στην Αθήνα ο Έισι Λο με πτήση μέσω Λονδίνου!

Gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...