Σάββατο, 2 Αυγούστου 2014

Τραγικό θάνατο βρήκε καμηλοπάρδαλη στη Νότιο Αφρική (εικόνες)

Τραγικό θάνατο βρήκε μια καμηλοπάρδαλη στη Νότια Αφρική κατά τη διάρκεια της μεταφοράς της σε ένα πάρκο, περίπου 160 χιλιόμετρα έξω από το Γιοχάνεσμπουργκ.

Η άτυχη καμηλοπάρδαλη, μαζί με μία ακόμα, μεταφέρονταν από ένα φορτηγό, όταν χτύπησε το κεφάλι της στη γέφυρα, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες και μετέδωσε το BBC και η Huffington Post. 

Ο οδηγός του φορτηγού δεν συνειδητοποίησε ότι το ύψος της γέφυρας είναι μικρό για να περάσει η καμηλοπάρδαλη, με αποτέλεσμα το άτυχο ζώο να βρει τραγικό θάνατο.

Εκπρόσωπος του εθνικού οργανισμού για την πρόληψη της βίας κατά των ζώων θέλησε να υποβαθμίσει το γεγονός και ανέφερε ότι η καμηλοπάρδαλη χτύπησε στο κεφάλι, αλλά τόνισε ότι θα χρειαστεί να γίνουν εξετάσεις για να ξεκαθαρίσει η αιτία θανάτου.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, πάντως, προκάλεσε την οργή πολλών οργανώσεων, αλλά και κατοίκων της περιοχής.

Ο Thinus Botha ανέφερε ότι οδηγούσε πίσω από το φορτηγό όταν έγινε η σύγκρουση και έγραψε στο twitter ότι είδε πολύ αίμα.

Πολλοί αυτόπτες μάρτυρες φωτογράφησαν το φορτηγό λίγο πριν πλησιάσει στη γέφυρα και είναι χαρακτηριστικά τα όσα περιέγραψε ο Pabi Moloi, ο οποίος εργάζεται ως ραδιοφωνικός παραγωγός στη Νότια Αφρική.

«Καθώς τις φωτογράφιζα το φορτηγό πήγε κάτω από τη γέφυρα και ακούστηκε ένας πάρα πολύ δυνατός θόρυβος. Ο ξάδερφος μου που οδηγούσε το αυτοκίνητο με ρώτησε αν κάποιος πυροβολούσε… Ήταν τόσο δυνατός ο θόρυβος. Αυτός τον θόρυβο και την εικόνα της καμηλοπάρδαλης είναι κάτι που δεν νομίζω ότι θα ξεχάσω…»
 
 
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...