Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2014

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθούν αύριο οι 2 συλληφθέντες για τη φωτιά στο Αντισκάρι

Ενώπιον του ανακριτή, θα βρεθεί την Τετάρτη στις 10 το πρωί, ο 47χρονος για την καταστροφική πυρκαγιά στο Αντισκάρι. Ο 47χρονος θα συνοδεύεται από τον δικηγόρο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι βρέθηκε στο σημείο που ξεκίνησε η φωτιά το περασμένο Σάββατο, γιατί προκλήθηκε βραχυκύκλωμα σε γεώτρηση και φοβήθηκε για την τύχη των ζώων του.

Εναντίον του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για εμπρησμό εκ προθέσεως από την οποία θα μπορούσεα προκύψει κίνδυνος για ανθρώπινες ζωές. Οι ανακριτικές αρχές, αναμένεται να εξετάσουν αν σχετίζεται με το πρόσφατο τραγικό περιστατικό στο Αντισκάρι, όπου ένας 51χρονος έχασε τη ζωή του από το ξύλο που δέχτηκε με μαγκούρες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το χωράφι στο οποίο ξεκίνησε η πυρκαγιά ανήκει σε μάρτυρα της δολοφονίας, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε την ώρα της φωτιάς εκεί και ενεπλάκη σε φραστικό επεισόδιο με τον 47χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο το πρωί, θα εμφανιστεί στον ανακριτή και το δεύτερο νεαρό άτομο, το οποίο φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της φωτιάς και αναζητείτο από τις πυροσβεστικές αρχές μαζί με τον 47χρονο. Η δίωξη που έχει ασκηθεί αφορά και στο δεύτερο άτομο, ο οποίος αύριο αναμένεται να θέσει τον εαυτό του, στη διάθεση της Δικαιοσύνης.

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...