Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Έδωσε νόημα στη φράση «είσαι όμορφη ότι κι αν φοράς»

Νόημα στη φράση «είσαι όμορφη ότι κι αν φοράς» έδωσε μία νεαρή μαθήτρια από τον Καναδά. Ταυτόχρονα απέδειξε ότι το κυνήγι του γκλάμουρ και οι σπατάλες δεν είναι προτεραιότητες για όλες τις μαθήτριες. 

Η Courtney Barich, μια νεαρή μαθήτρια από τον Καναδά, προετοιμαζόταν για τον χορό της αποφοίτησής της. Βγήκαν για ψώνια με τη μητέρα της, προκειμένου να βρουν το κατάλληλο φόρεμα, η νεαρή εντυπωσιάστηκε από ένα φόρεμα, αλλά η τιμή των 700$ την αποθάρρυνε.

Επιστρέφοντας στο σπίτι, η μητέρα της, της είπε ότι θα είναι όμορφη ότι κι αν φορέσει ακόμη και μία σακούλα σκουπιδιών ή ένα σακί από πατάτες και αυτή η φράση της έδωσε την ιδέα.

Η νεαρή μαθήτρια, έβαλε στόχο, να φτιάξει μόνη της το φόρεμά της εάν καταφέρει να συγκεντρώσει 10.000$ για να στηρίξει ένα ορφανοτροφείο στις Φιλιππίνες, όπου σκοπεύει να ταξιδέψει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Η νεαρή σε δηλώσεις της ανέφερε ότι τα σημερινά παιδιά είναι αρκετά κακομαθημένα και ότι τελικά υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από το να φοράς ένα ακριβό φόρεμα.

Αν και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 7.500$, έφτιαξε το φόρεμά της από ένα σακί πατάτες και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...