Ο πατέρας καρδιοπαθής, άνεργος και άστεγος, η μητέρα επίσης άνεργη και έχουν πέντε παιδιά.
Σε μια απελπισμένη προσπάθεια να τους προσέξει κάποιος αρμόδιος φορέας, κάποιος συμπολίτης και να τους δώσει ένα σπίτι να μείνουν, κατασκήνωσαν έξω από την Εφορία της Ν. Ιωνίας Μαγνησίας, στο Βόλο.
Η ζωή είναι πολύ σκληρή για κάποιους συνανθρώπους μας. Χτυπημένοι από ασθένειες, χωρίς δουλειά, προσπαθούν να επιβιώσουν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους σε αυτή την δύσκολη οικονομικά εποχή.
Μάζεψαν τα ελάχιστα πράγματά τους και έστησαν ένα αντίσκηνο έξω από την Εφορία, στην συνοικία του Αγ. Νεκταρίου, προσδοκώντας κάποιος  να τους προσέξει. Ζητάνε μια στέγη από τα τόσα εγκαταλειμμένα σπίτια που υπάρχουν στην πόλη. Όσον αφορά το φαγητό, αυτό θα μπορέσουν να το έχουν, είτε από τη βοήθεια συνανθρώπων, είτε με το πολυτεκνικό επίδομα, που καθυστερεί όμως κι αυτό να τους δοθεί.
«Από το 2011 με έχουν πετάξει έξω, γιατί χρωστούσα ενοίκια. Μας φιλοξενούσε μια οικογένεια, έναν χρόνο... » δηλώνει ο πολύτεκνος πατέρας και συνεχίζει: «Δεν ζητάω κάτι παράλογο. Υπάρχουν εγκαταλειμμένα σπίτια, να φιλοξενηθώ με την οικογένειά μου. Από μέρα σε μέρα περιμένω το πολυτεκνικό επίδομα. Άμα δεν έχεις πόρους, πώς να τα βγάλουμε πέρα; Κάνω έκκληση, αν υπάρχει κανένα άδειο σπίτι, να φιλοξενηθούμε».