Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Υπάλληλοι προσλαμβάνονται σε Μαρινόπουλο, My Market και Ηλεκτρονική

Περιοχή: 
Metro:  Έναν περιφερειακό διευθυντή λειτουργίας για τα καταστήματα του My market στην Αττική προσλαμβάνει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Metro. Ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει πτυχίο ΑΕΙ, προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 ετών σε καταστήματα λιανικής πώλησης ως περιφερειακός διευθυντής, ικανότητες οργάνωσης και προγραμματισμού, ικανότητα επικοινωνίας, ομαδικής εργασίας και επίλυσης προβλημάτων, εμπειρία σε διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού, άριστη διαχείριση χρόνου, προσανατολισμό στο αποτέλεσμα και επίτευξη ποιοτικών και ποσοτικών στόχων. Η εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικές αποδοχές, εταιρικό αυτοκίνητο, πρόγραμμα ιδιωτικής ασφάλισης, συνεχή εκπαίδευση και προοπτικές εξέλιξης.
 
Ηλεκτρονική : Η Ηλεκτρονική προσλαμβάνει για την κεντρική της αποθήκη στη Μαγούλα Αττικής ένα διευθυντή αποθήκης. Απαραίτητα προσόντα για τη συγκεκριμένη θέση είναι η ικανότητα διαχείρισης και οργάνωσης, η εμπειρία τουλάχιστον 5 ετών σε ανάλογη θέση στο χώρο των logistics, η γνώση Η/Υ και αγγλικών και το πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ. Η εταιρεία προσφέρει διαρκή επιμόρφωση και προοπτικές εξέλιξης.
 
Η αποστολή βιογραφικών γίνεται ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Λ. Κηφισού και Εθν. Μακαρίου 2, Περιστέρι, Τ.Κ. 1213, υπόψη Δ/νσης Ανθρώπινου Δυναμικού.
 
Μαρινόπουλος: Ο όμιλος Μαρινόπουλος επιθυμεί να προσλάβει για την Αθήνα αγοραστές προϊόντων ευρείας κατανάλωσης. Βασικά προσόντα για τα συγκεκριμένα πόστα είναι ι η προϋπηρεσία άνω των τριών ετών σε αντίστοιχη θέση το πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, η πολύ καλή γνώση αγγλικών και η γνώση χειρισμού Η/Υ (MS Office). Πρόσθετα προσόντα θεωρούνται η κατανόηση προτεραιοτήτων στο πεδίο ευθύνης του/ της και σύμφωνα με τις εταιρικές αξίες, η εκτέλεση καθηκόντων με προσανατολισμό στην επίτευξη στόχων του τμήματος η ικανότητα ανάπτυξης ανθρώπων και διοίκησης ομάδων, η πελατοκεντρική προσέγγιση, η καινοτομία και η ομαδικότητα.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους  σημείωμα στο φαξ 210 9893457 ή ταχυδρομικά  στη διεύθυνση: Μαρινόπουλος Α.Ε. , Αγ. Δημητρίου 63, Άλιμος 17456, υπόψη Δ/νσης Ανθρώπινου Δυναμικού.
 
 
http://www.proson.gr/e

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...