Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Η ώρα του τοκετού - Στο μαιευτήριο η Κέιτ Μίντλετον

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΜΩΡΟ
Η...μεγάλη ώρα για τους Βρετανούς έφθασε. Η αναμονή για το βασιλικό μωρό οδεύει προς το τέλος, αφού η δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, εισήχθη σήμερα το πρωί στο νοσοκομείο St. Mary's στο Λονδίνο, για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί που θα είναι τρίτο στην σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το τελετουργικό της επίσημης ανακοίνωσης της γέννησης.

H Κέιτ εισήχθη στην ιδιωτική πτέρυγα Lindo του νοσοκομείου St Mary's, στο Πάντινγκτον του δυτικού Λονδίνου, όπου και ο σύζυγός της Ουίλιαμ είχε γεννηθεί το 1982.
«Η Δούκισσα μετέβη με αυτοκίνητο από το Παλάτι του Κένσινγκτον, στην πτέρυγα Lindo στο νοσοκομείο St Mary's, με τον Δούκα του Κέιμπριτζ (πρίγκιπα Ουίλιαμ)» αναφέρει το Παλάτι του Κένσινγκτον σε ανακοίνωσή του.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση η διαδικασία του τοκετού ξεκίνησε αμέσως μετά την εισαγωγή της στο μαιευτήριο, γύρω στις 6.00 τοπική ώρα (08.00 ώρα Ελλάδος). Το βασιλικό μωρό θα έρθει στον κόσμο με την βοήθεια του Μάρκους Σέτσελ, πρώην γυναικολόγου της βασίλισσας Ελισάβετ.
Όπως μεταδίδει το Sky News, θα ξέρουμε ότι έχει αφιχθεί ο/η διάδοχος, όταν ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας κάνει την εμφάνισή του στα σκαλιά του νοσοκομείου, κρατώντας στα χέρια ένα σφραγισμένο φάκελο, o οποίος θα μεταφερθεί με αυτοκίνητο και αστυνομική συνοδεία, μέχρι το Μπάκινγχαμ, όπου και θα αποκαλυφθούν οι λεπτομέρειες.
Το νοσοκομείο St Mary's όπου θα γεννήσει η Κέιτ Μίντλετον.
Το νοσοκομείο St Mary's όπου θα γεννήσει η Κέιτ Μίντλετον.
Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ που έχουν κατασκηνώσει εδώ και εβδομάδες έξω από το St Mary's. Όλο αυτό το διάστημα στην Βρετανία επικρατούσε φρενίτιδα για τον/την διάδοχο, με μωρουδιακά αναμνηστικά πάσης φύσεως και στοιχήματα (για το φύλο, τα χαρακτηριστικά, το όνομα του παιδιού) να δίνουν και να παίρνουν.
Αρχικώς είχε αναφερθεί από τα ΜΜΕ ως πιθανή ημερομηνία τοκετού η 13η Ιουλίου, στην συνέχεια όμως ειπώθηκε ότι η επίσημη ημερομηνία ήταν η 19η Ιουλίου.
Ήδη έχουν αρχίσει οι «έρευνες» σε σχέση με το ποιοι είναι οι διάσημοι με τους οποίους θα γιορτάζει την ίδια μέρα τα γενέθλιά του το βασιλικό μωρό, αν έρθει στον κόσμο σήμερα. Μεταξύ αυτών, οι ηθοποιοί Γουίλιαμ Νταφόε και Ντάνι Γκλόβερ.

Ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...