Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Ζαμπονοκασεροπιτάκια σε 5 λεπτά

Υλικά Για την ζύμη 300 γρ τριμμένα κασέρια 8 κουταλιές της σούπας γάλα 2 αυγά  10 κουταλιές της σούπας λάδι 400 γρ αλεύρι  για όλες τις χρήσεις 100 γρ αλεύρι καλαμποκιού 1 1/2 φακελάκι μπείκιν

Γέμιση 300γρ τριμμένα κασέρια 15 φέτες ζαμπόν

Συνταγή Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς, Βάζουμε όλα τα υλικά της ζύμης σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε, (μπορεί να χρειαστεί λίγο παραπάνω αλεύρι 1-2 κουταλιές).

  DSC04591  

αφήνουμε την ζύμη για 10 λεπτά να ξεκουραστεί, την χωρίζουμε σε 2 μπάλες, περνούμε την μια και την ανοίγουμε φύλλο 2 χιλ. και το κόβουμε σε τετράγωνα , 

  DSC04593

πάνω σε κάθε τετράγωνο βάζουμε μια φέτα ζαμπόν και λίγο τριμμένο  κασέρι, 

  DSC04596

το κάνουμε ρολό και το κλείνουμε, 

  DSC04597

 επαναλαμβάνουμε την διαδικασία και στην άλλη μπάλα, τα βάζουμε σε λαδωμένο ταψί 

  DSC04598

 και τα ψήνουμε στους 200 για 15 λεπτά και έπειτα για άλλα 10 λεπτά στους 160 μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα. (εγώ τα έψησα στους 200 βαθμούς μόνο και έγιναν τέλεια )

  DSC04602
                          Καλή  Επιτυχία!!!!!!!!!!!
 
http://syntagesapospiti.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...