Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Οι Depeche Mode μάγεψαν στο Terra Vibe (videos)

«Welcome to my world». Ετσι καλωσόρισαν οι Depeche Mode τον κόσμο που γέμισε το βράδυ της Παρασκευής το Terra Vibe στη Μαλακάσα. Και μας καλωσόρισαν και με το παραπάνω. Δύο ώρες γεμάτες ο Dave Gahan δεν σταμάτησε να χορεύει πάνω στη σκηνή. Για την ακρίβεια να κουνιέται, να λικνίζεται και να σπάει τη μέση του.

«Γεια σου Αθήνα!» είπε μετά το πρώτο τραγούδι και σιγά-σιγά αρχίσαμε να συνειδητοποιούμε ότι όντως οι Depeche Mode, είναι στην Αθήνα.






«Let me show you the world in my eyes» και ο Gahan πέταξε το σακάκι του, επιδεικνύοντας τα τατουάζ του και άρχισε να χτυπιέται μπροστά στα ντραμς. Στροφές, κουνήματα, ωστόσο ο κόσμος ήταν ακόμα λίγο μουδιασμένος.
Black Celebration, Policy of Truth, Barrel of a Gun για να θυμηθούμε λίγο τα παλιά, την σκυτάλη πήρε ο Martin Gore με το When the body speaks. Κάπου εκεί τραγούδησε στον Gahan και το Happy Birthday, καθώς προχθές γιόρτασε τα 51α γενέθλεια του.

Ο χαμός έγινε μόλις ακούστηκαν οι πρώτες νότες του Enjoy the Silence. Στο καπάκι μας δίνουν και το Personal Jesus, μέχρι που το reach out, touch faith ακουγόταν από τα στόματα όλων με τα χέρια στην ανάταση.






Δεν χορτάσαμε όμως και ο Dave άρχισε να τραγουδά το Just can't get enough. Σήκωσε και ένα πλακάτ που κρατούσε κάποιος από το κοινό, το οποίο έγραφε DM Athens 2012, κάνοντας ένα σχόλιο για την ανεργία.

Η μεγαλύτερη στιγμή της συναυλίας ήταν το τελευταίο κομμάτι με το οποίο και μας αποχαιρέτησαν.
Never let me down again. Ενα πλήθος κουνούσε τα χέρια δεξιά-αριστερά υπό τις υποδείξεις του Gahan. Ισως ήταν η στιγμή που υπήρχε ένα μαζικό συναίσθημα, κάτι που μας «χρωστούσαν» από την τελευταία φορά που ακυρώθηκε η συναυλία.

Μας χαιρέτησαν, μας ευχαρίστησαν, αγκαλιάστηκαν μεταξύ τους, υποκλίθηκαν και μας υποσχέθηκαν ότι θα τα επιστρέψουν πολύ σύντομα.

http://www.blog.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...