Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Παγωτό της μαμάς

Υλικά

- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 1 εβαπορέ γάλα
- 1 μόρφατ
- 2 βανίλιες
- 200 γραμμάρια αμυγδαλόψιχα ή 200 γραμμάρια σταγόνες σοκολάτας
- κερασάκια γλασέ ψιλοκομμένα ή ολόκληρα προαιρετικά

Εκτέλεση:




- Κατόπιν τα ξαναχτυπάμε για λίγη ώρα και προσθέτουμε είτε τη σοκολάτα είτε τα κερασάκια είτε την αμυγδαλόψιχα!

-  Βάζουμε και πάλι το παγωτό στην κατάψυξη για μία νύχτα!!


Γρήγορο έτσι;

Καλή σας επιτυχία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...