Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Προφυλακίστηκαν οι γονείς που βίαζαν τα παιδιά τους στην Πάτρα


Προφυλακιστέοι κρίθηκαν και οι δύο γονείς στην Πάτρα που ασελγούσαν σε βάρος των παιδιών τους, με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα.
Όπως μεταδίδει το patrastimes.gr ο πατέρας θα μεταφερθεί στις φυλακές Τριπόλεως, ενώ η μητέρα στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.Αξιοσημείωτο είναι πως μέχρι τώρα κανείς δικηγόρος δεν έχει δεχθεί να αναλάβει την υπεράσπισή τους.
Τα τρία μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας έδωσαν κατάθεση στην Ασφάλεια Πατρών περιγράφοντας στους αστυνομικούς τις ατελείωτες ώρες τρόμου που περνούσαν πίσω από την κλειστή πόρτα του σπιτιού τους στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών της Λεύκας Παραλίας Πατρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση, τα κορίτσια φαίνεται πως δεν τα είχε διακορεύσει ο πατέρας τους, όμως προφανώς και έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους, ενώ όπως έχει καταγγελθεί προσπάθησε να βιάσει τη μεγαλύτερη από τις κόρες του. Ο ίδιος, ωστόσο, είχε ομολογήσει στους αστυνομικούς πως βίαζε και τις δύο.
Το εξίσου ανατριχιαστικό είναι πως ο 15χρονος γιος συνευρισκόταν ερωτικά με την ίδια του τη μητέρα καθ’ υπόδειξη του πατέρα του, η οποία το ανεχόταν, μη μπορώντας -όπως υποστηρίζει- να κάνει αλλιώς, γιατί φοβόταν τον άνδρα της, ο οποίος έβγαινε εκτός εαυτού, όταν έπινε.
Ο 40χρονος κατέθεσε στους αστυνομικούς πως είναι άνεργος και κάνει μερικά μεροκάματα ως οικοδόμος, ενώ έχει σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...