Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

7 χτενίσματα που λατρεύουν οι άνδρες

Μερικές φορές τα χτενίσματα που μας αρέσουν διαφέρουν πάρα πολύ από αυτά που αρέσουν στους άνδρες. Ωστόσο υπάρχουν μερικά στυλ που αντικειμενικά λατρεύουν οι άνδρες. Ποια είναι αυτά;
1. Χαλαρά Boho μακριά μαλλιά
Χτενίσματα που λατρεύουν οι άνδρες (2)

Λατρεύουν τα μακριά, ανέμελα, κυματιστά μαλλιά σε μια γυναίκα. Αυτά που δεν είναι υπερβολικά στυλιζαρισμένα και είναι μαλακά στο άγγιγμα.
2. Σπορ αλογοουρά
Χτενίσματα που λατρεύουν οι άνδρες (3)

Επίσης, τους αρέσει πολύ η σπορ ψηλή αλογοουρά, ένα χτένισμα που όλες έχουμε ως εύκολη λύση τις μέρες που βαριόμαστε. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως το εν λόγω χτένισμα δεν ταιριάζει με πολύ βαρύ μακιγιάζ, γι’ αυτό προσέξτε.
3. Κότσος της… καυτής βιβλιοθηκάριου
Χτενίσματα που λατρεύουν οι άνδρες (4)

Φτιάξτε έναν χαμηλό κότσο και στερεώστε τον με τσιμπιδάκια. Ένα χτένισμα που συνδυάζεται υπέροχα με μια pencil φούστα, μια μπλούζα με κουμπιά και γυαλιά.
4. Ανέμελα σέξι μαλλιά
Χτενίσματα που λατρεύουν οι άνδρες (5)

Πρόκειται για ένα χτένισμα πολύ εύκολο που ταιριάζει απόλυτα με τα smokey eyes και το σαγηνευτικό βλέμμα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν μόνα τους, να βάλετε αφρό, να τα στεγνώσετε λίγο με το πιστολάκι, να τα ανακατέψετε και να βάλτε λίγη λακ.
5. Φράντζα και μύτες
Χτενίσματα που λατρεύουν οι άνδρες (6)

Ασχέτως αν έχετε μακριά ή κοντά μαλλιά, οι μύτες με φράντζα είναι ένα ακόμη χτένισμα που λατρεύουν οι άνδρες. 
6. Κοτσιδάκια
Χτενίσματα που λατρεύουν οι άνδρες (7)

Ποιος άνδρας μπορεί να αντισταθεί σε μια «αθώα» λολίτα;
7. Κοντά και σικάτα
Χτενίσματα που λατρεύουν οι άνδρες (8)

Ενώ για τους περισσότερους άνδρες τα κοντά μαλλιά σε μια γυναίκα δεν είναι στις πρώτες προτιμήσεις τους, υπάρχουν μερικοί που τα λατρεύουν στην κατάλληλη γυναίκα. Αν έχετε λεπτή τρίχα, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε ένα κοντό κούρεμα pixie cut ή ένα κομψό καρέ… γιατί όχι;

beautetinkyriaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...