Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

«Οι βλάβες του Τόμας είναι μεγάλες» – Τι δηλώνει ο θείος του

Ο θείος του άτυχου νέου που δίνει μάχη για τη ζωή, μίλησε για τις γνωματεύσεις και τις εκτιμήσεις των γιατρών του εξωτερικού που επέβλεψαν τον Τόμας.

«Οι εξετάσεις του Τόμας δεν δημιουργούν αισιοδοξία. Αυτά μας είπαν και οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί γιατροί, που μας έστειλαν απαντήσεις στις εξετάσεις που τους είχαμε αποστείλει. Μας είπαν ότι ακόμη και στα χέρια τους αν ήταν, δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι περισσότερο». Δήλωσε ο θείος του Τόμας, ο οποίος είναι διευθυντής στα παιδικά χωριά SOS.

Ο Γιώργος Πρωτόπαπας εξήγησε με λεπτομέρειες το θρίλερ που εξελίχθηκε με την πίεση του εγκεφάλου του και σε πόσο μεγάλη επικινδυνότητα έφτασε η κατάσταση του.

«Οι βλάβες είναι μεγάλες, μας είπαν οι ξένοι γιατροί. Τους προβλημάτισε ιδιαίτερα η πολύ αυξημένη πίεση του εγκεφάλου που παρέμενε για πολλές ημέρες υψηλή. Τα τελευταία 24ωρα υποχώρησε, που είναι κάτι πολύ θετικό, αλλά παρά τις διαφορετικές φαρμακευτικές αγωγές, δεν αντιδρά ο οργανισμός του. Δεν ήρθε αυτό που περίμεναν οι γιατροί».

Ο θείος του Τόμας δήλωσε επίσης πως η νέα φαρμακευτική αγωγή έχει ήδη ξεκινήσει και πως κορυφώνεται η αγωνία για το αν ο εγκέφαλος του θα αντιδράσει δίνοντας κάποια σήματα. Αυτό το σήμα δεν έχει δοθεί και «γι’ αυτό οι γιατροί δεν έχουν από κάπου να πιαστούν».

Μέχρι τη Παρασκευή, υπολογίζεται να υπάρχουν νεώτερα για το αν αντιδρά ή όχι ο Τόμας στην αγωγή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...