Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Με 4 ευρωπαϊκά τρόπαια στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός... μετακομίζει στην Πάτρα το Σαββατοκύριακο και μαζί παίρνει και 4 ευρωπαϊκά τρόπαια, τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα οι φίλοι του τριφυλλιού να δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με αυτά, καθώς και με τους παίκτες του εξάστερου που θα συμμετάσχουν στο All Star Game.
 
H διοίκηση της ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για τη λειτουργία του PAO SHOP στο βοηθητικό γήπεδο Β' του κλειστού της Περιβόλας και την παρουσία των τεσσάρων τροπαίων σε αυτό: 

«Τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ έχουν δώσει ραντεβού το Σαββατοκύριακο (9-10/3) στην Πάτρα για το 20ο All Star Game ΟΠΑΠ 2013. Το «παρών» θα δώσουν και τέσσερα από τα λαμπρότερα αστέρια που έχει χαρίσει στο ελληνικό μπάσκετ και στους φίλους του ο Παναθηναϊκός: Τα τρόπαια της κατάκτησης της Ευρωλίγκας το 2002, το 2007, το 2009 και το 2011.

 Οι φίλοι του Παναθηναϊκού –και όχι μόνο- θα μπορέσουν να τα δουν και να φωτογραφηθούν με αυτά στο PAO SHOP το οποίο θα βρίσκεται στο BASKET VILLAGE στο βοηθητικό γήπεδο Β του κλειστού της Περιβόλας και θα λειτουργήσει το Σάββατο 10.00-21.30 και την Κυριακή 13.00-21.30. στο PAO SHOP θα βρεθούν την Κυριακή μετά τις 16.00 και παίκτες του Παναθηναϊκού για να φωτογραφηθούν με τον κόσμο και να υπογράψουν αυτόγραφα»

http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...