Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Νίκος Μιχαλολιάκος: «Να πάει στο διάολο ο…» (VID)

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, εναντίον του ευρωπαίου επιτρόπου για τα ανθρώπινα δικαιώματα Νιλς Μούιζνιεκς.
Σε ομιλία του, ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν δίστασε να κάνει βαρείς χαρακτηρισμούς λέγοντας πως «μάθαμε ότι ο ευρωπαίος επίτροπος, ένας Μουίζνιεκς, θα μάς πει τι θα κάνουμε στην Ελλάδα. Στο δ….ο ο κάθε Μουίζνιεκς (…) και το κάθε Παρατηρητήριο του Ελσίνκι».
Νωρίτερα, ο ευρωπαίος επίτροπος είχε κάνει δηλώσεις που τόνιζε πως «…το ελάχιστο που πρέπει να γίνει είναι να διωχθούν μέλη της Χρυσής Αυγής. Υπάρχουν καταγεγραμμένες υποθέσεις για τις οποίες δεν έχει γίνει κάτι», ενώ παράλληλα υπογράμμιζε πως η Χρυσή Αυγή προωθεί τον ρατσισμό και τις φυλετικές διακρίσεις.
Ο Νιλς Μουίζνιεκς δεν δίστασε μάλιστα, να κάνει λόγο για στενές σχέσεις της Χρυσής Αυγής με την ελληνική αστυνομία, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «έχω γίνει δέκτης καταγγελίας για αστυνομικό ο οποίος την ημέρα χτυπούσε πολίτες και το απόγευμα εμφανιζόταν ως μέλος της Χρυσής Αυγής».
Τέλος, ο ευρωπαίος επίτροπος τάχθηκε υπέρ της κήρυξης της Χρυσής Αυγής ως παράνομο κόμμα, από τη στιγμή που υπάρξουν καταδικαστικές αποφάσεις για μέλη της οργάνωσης.
Δείτε το βίντεο… 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...