Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Φτερούγες κοτόπουλου γεμιστές με noodles


Αν τα noodles και το κοτόπουλο αποτελούν δύο από τις αγαπημένες σας τροφές, συνδυάστε τα! Η γεμιστές φτερούγες κοτόπουλου με noodles, είναι μία συνταγή, πολύ ιδιαίτερη.
Η γέμιση, αποτελείται εκτός των άλλων, από κόλιανδρο, χοιρινό κιμά και κάστανο, συστατικά που δένουν απόλυτα με το κοτόπουλο. Επίσης, η εμφάνιση του πιάτου, θα κάνει τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα να ενθουσιαστούν.

Τι θα χρειαστείτε ( για 6 άτομα):

*12 μεγάλες φτερούγες κοτόπουλου (ξεκοκαλισμένες)
*300 γραμμάρια (1 φλιτζάνι) rice noodles (τα οποία έχουμε μουλιάσει σε ζεστό νερό για 15 λεπτά και τα έχουμε κόψει σε κομματάκια 1,5 εκατοστού)
*50 γραμμάρια ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο
*300 γραμμάρια ψιλοκομμένα κάστανα
*35 γραμμάρια αλάτι
*50 ml light soy sauce
*4 αυγά
*25 γραμμάρια ψιλοκομμένο σκόρδο
*100 γραμμάρια αλεύρι
*500 γραμμάρια χοιρινό κιμά
*250 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά
*750ml φυτικό λάδι για τηγάνισμα

Πως θα το ετοιμάσετε:

Ανακατεύετε σε ένα μεγάλο μπολ τα noodles, το φρέσκο κόλιανδρο, τα κάστανα, τα 2 αυγά, 50 γραμμάρια από το αλεύρι, τον κιμά, το αλάτι και τη light soy sauce. Γεμίστε με το μείγμα τις φτερούγες, χωρίς, όμως να ξεχειλίσουν. Ψήνετε τις φτερούγες στον ατμό για 15 λεπτά ξα τις αφήνετε να κρυώσουν. Στη συνέχεια, τις πανάρετε περνώντας τες πρώτα από το αλεύρι, μετά από τα 2 χτυπημένα αυγά και τέλος από τη φρυγανιά. Τις τηγανίζετε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν. Είστε έτοιμοι!

.koolnews


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...