Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Mυστικός δείπνος βουλευτών του ΠΑΣΟΚ-Ποιοι συμμετέχουν


Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στελέχη του ΠΑΣΟΚ που κινούνται στον ίδιο ιδεολογικό χώρο, της κεντροαριστεράς, και δεν υιοθετούν απόψεις της ηγεσίας.

Βασικό θέμα συζήτησης ήταν το ΠΑΣΟΚ και το συνέδριό του και μεταξύ των συνδαιτυμόνων ειναι ο Θάνος Μωραΐτης, ο Μανώλης Οθωνας, ο Φίλιππος Σαχινίδης , η Θεοδώρα Τζάκρη, στελέχη απο την περιφέρεια όπως οι Σταύρος Αρναουτακης και Απόστολος Κατσιφάρας, ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σωκράτης Ξυνίδης, και ακόμα περίπου 20 στελέχη.
Στο τραπέζι παρών δεν ήταν ο οργανωτής της συνάντησης, Γιάννης Δριβελέγκας που έσπασε το χέρι του, αλλά και ο Γιώργος Πεταλωτής που ενώ ερχόταν στην Αθήνα απο την Κομοτηνή, έξω από τη Θεσσαλονίκη είχε ένα σοβαρό τροχαίο και επέστρεψε πίσω στην πόλη του.
Την ίδια ώρα όπως μεταδίδει το egiakoumis.com άλλα στελέχη της Βορείου Ελλάδας ετοιμάζονται να εκδώσουν την Παρασκευή ένα κείμενο θέσεων στο οποίο θα λένε που θα πρέπει να κινείται το ΠΑΣΟΚ κατά τη γνώμη τους. Όπως θα περιγράφουν, σαφώς θα πρέπει να κινείται στον κεντροαριστερό χώρο, πλησίον και όχι απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...