Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Ζευγάρι δολοφονήθηκε από εκτελεστή εξαιτίας λάθους του Google Maps!


Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι εκτελέστηκε εν ψυχρώ από πληρωμένο δολοφόνο μέσα στο σπίτι του, επειδή ο εκτελεστής οδηγήθηκε στο λάθος σπίτι από τη Google Maps.

Αυτή είναι τουλάχιστον μία από τις θεωρίες της Αστυνομίας, για τη δολοφονία του Ντένις Κούλα και της γυναίκας του, Μέρνα, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους από τον γιο τους, Έρικ, τον Μάιο του 2010, με τις κατηγορίες για τη δολοφονία τους να αποδίδονται στον γιο τους, ο οποίος βρίσκεται έκτοτε στη φυλακή.
Και ενώ ο γιος τους συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες για τη δολοφονία των γονιών του μέσα από τη φυλακή, όλα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα πως η δολοφονία ήταν τελικά επί πληρωμή από επαγγελματία. «Έχει όλα τα στοιχεία ενός χτυπήματος ή τουλάχιστον έτσι έχω ακούσει» δηλώνει στο CBS News ο φυλακισμένος Έρικ.
Το άτυχο ζευγάρι είχε βρεθεί νεκρό, με τα σώματά των δύο να είναι απέχουν μόλις λίγα εκατοστά το ένα από το άλλο. Οι δύο ηλικιωμένοι είχαν πυροβοληθεί στο κεφάλι, και ο γιος τους ενημέρωσε αμέσως τις Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σπίτι τους.
Και ενώ ο γιος τους κατηγορήθηκε και φυλακίστηκε για τη δολοφονία τους, νέα στοιχεία που βγήκαν στην επιφάνεια έρχονται να ανατρέψουν τα δεδομένα. Ένας γείτονας του ζευγαριού, ο κύριος Στιβ Μπούργκες, ανέφερε στην αστυνομία πως λίγο καιρό πριν από τη δολοφονία των γειτόνων του, είχε λάβει ορισμένα απειλητικά τηλεφωνήματα κατά της ζωής του.
Το γεγονός αυτό οδήγησε τους εξεταστές της υπόθεσης να υποθέσουν πως η δολοφονία των δύο ηλικιωμένων προέκυψε από ατύχημα. «Άμα ψάξεις στο Google Earth τη διεύθυνση του Στιβ Μπούργκες σε βγάζει στο σπίτι των Κούλα» δηλώνει στο CBS News ο Πίτερ Βαν Σαντ, επικεφαλής της έρευνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...