Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Ποια αλυσίδα fast food παραδέχθηκε ότι έβαζε κρέας αλόγου στα μπέργκερ της

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προέβησαν οι επικεφαλείς αλυσίδας «γρήγορου φαγητού», αφού παραδέχτηκαν πως το κρέας που σέρβιραν στους πελάτες του περιείχε κομμάτια από άλογο!

«Είμαστε στη δύσκολη και λυπηρή θέση να παραδεχτούμε πως σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνάς μας θα πρέπει να απολογηθούμε και να ζητήσουμε συγγνώμη προς όλους τους πελάτες μας, καθώς τα φαγητά μας περιείχαν κρέας αλόγου. Συγγνώμη προς όλους οι οποίοι εμπιστεύτηκαν την αλυσίδα μας και πως τα μπέργκερ μας ήταν 100% από βοδινό κρέας».

Με αυτή την απολογητική ανακοίνωση, ο πρόεδρος της Burger King παραδέχεται δημοσίως το νοθευμένο κρέας, το οποίο προμηθεύονταν τα καταστήματα τις αλυσίδας και έφταναν στο καταναλωτικό κοινό.

Τα Burger King είναι από τις μεγαλύτερες αλυσίδες στη «βιομηχανία» των fast food παγκοσμίως, γεγονός που κάνει τη συγκεκριμένη εξομολόγηση, μοιραία, ιδιαίτερα σημαντική για μεγάλο πληθυσμό του πλανήτη. Επίσης, υπάρχουν φόβοι πια για τη βιωσιμότητα της, καθώς το οικονομικό πλήγμα αναμένεται να είναι τεράστιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...