Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Ψητό κοτόπουλο με σκόρδο και μαύρη ζάχαρη


Πρόκειται για ένα «εκρηκτικό» συνδυασμό γεύσεων, αλλά πιστέψτε μας, δεν θα σας απογοητεύσει σε καμιά περίπτωση. Η συγκεκριμένη συνταγή, με το σκόρδο και τη μαύρη ζάχαρη, θα κάνει το συνηθισμένο στήθος από κοτόπουλο, να μοιάζει με κάτι εντελώς διαφορετικό.

Τι θα χρειαστείτε:
*4 στήθη κοτόπουλου χωρίς το κόκκαλο και την πέτσα
*4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
*4 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
*3 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
 Πως θα το ετοιμάσετε:
 Αρχικά, προθερμάνετε τον φούρνο σας στους 250 βαθμούς. Σε ένα μικρό τηγάνι, βάλτε το λάδι και σοτάρερε ο σκόρδο μέχρι να μαλακώσει. Στη συνέχεια, μειώστε τη θερμότητα και προσθέστε τη ζάχαρη. Τοποθετείστε τα στήθη κοτόπουλου σε ταψί το οποίο έχετε επαλείψει ελαφρώς με λάδι, και στη συνέχεια καλύψτε τα με το μείγμα του σκόρδου και της ζάχαρης. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι. Ψήστε για 20-30 λεπτά. Είστε έτοιμοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...