Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Ιμια – Η επέτειος των ηρώων και η «Ιφιγένεια» της εθνικής μας ανυπαρξίας!!!!


Έξι ημέρες που η Ελλάδα με την Τουρκία ήρθαν πιο κοντά από ποτέ σε πόλεμο …αλλά στην πραγματικότητα ήταν οι έξι ημέρες ντροπής του Έθνους και πλήρους αποκάλυψης της μεταπολιτευτικής ένδειας της Πατρίδας μας!
Η κρίση των Ιμίων:

Ήταν μία προσχεδιασμένη κρίση που διαφάνηκε ένα χρόνο πριν, από τον Δεκέμβριο του 1995 κιόλας, πως οι Τούρκοι σχεδίαζαν μία τεχνητή κρίση στο Αιγαίο ώστε να παγιωθούν οι διεκδικήσεις τους στις αποκαλούμενες από τότε «γκρίζες ζώνες» του Αιγαίου.

Ήταν η πλήρης απώλεια της εθνικής μας αξιοπρέπειας, η παγίωση των «γκρίζων ζωνών» που από τότε έως και σήμερα «πριονίζουν» την εδαφική μας ακεραιότητα όπως την αντιλαμβανόμασταν από τις έως τώρα ισχύουσες συνθήκες.

Ήταν η απαρχή της δικαιολόγησης του αδικαιολόγητου και για όλα αυτά, τα ανδρείκελα που μας κυβερνούν και μας κυβερνούσαν και τότε, χρειάζονταν στον προδοτικό τους βωμό μία «Ιφιγένεια». 
Τρία παλικάρια έδωσαν, ό,τι πολυτιμότερο είχαν! …

Τη ζωή τους για αυτή την Πατρίδα, που τους πρόδωσε, τους παράτησε, τους ξέχασε και τους …θυσίασε στον βωμό …..της εθνικής ανυπαρξίας που από τότε βιώνουμε και την δημιούργησε η πολιτική μας ελίτ για να στήσει το μικρό της θλιβερό παραμάγαζο που μας οδήγησε στην σημερινή ακόμα πιο θλιβερή πραγματικότητα.

Το ελικόπτερο που έγινε ο υγρός τάφος των ηρώων μας στα Ίμια

Γιατί δεν μπορεί να είναι τυχαίο, ότι από τότε έως και σήμερα το μόνο που βιώνουμε είναι ήττες, υποχωρητικότητα, «γκρίζες ζώνες», απώλεια της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας και Κυριαρχίας και ….στο τέλος ας ευχόμαστε να μην θρηνήσουμε και απώλεια της Εδαφικής μας Ακεραιότητας. 

Τα «ευφυολογήματα» της εποχής είναι πλέον τόσο γνωστά σε όλους όσο και οι θλιβεροί χειρισμοί της εποχής! 
Τα πολιτικά παχύδερμα με τις απόψεις του στυλ, «ας πούμε, ότι τη σημαία την πήρε ο αέρας» …τα «ευχαριστούμε τους Αμερικάνους» και άλλα πολλά είναι γνωστά σε όλους πια μα αδικαιολόγητα λησμονημένα από τους πολίτες της αγαπημένης μας «Μπανανίας», που συγχώρεσαν τους προδότες, τους ψήφισαν ξανά και ξανά και ακόμα και σήμερα δέχονται να μας κυβερνούν …. «αυτοί»!

…Το ερώτημα παραμένει τον ίδιο με την 31η Ιανουαρίου του 1996...

Δεν το απευθύνει αν θέλετε κανείς άλλος παρά οι ψυχές των αδικοχαμένων μας ηρώων Χριστόδουλου Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκου και Έκτορα Γιαλοψού και δεν το απευθύνουν σε αυτούς που τους θυσίασαν σαν «Ιφιγένειες» για τις ….πολιτικές τους σκοπιμότητες, αλλά σε όλους εμάς τους υπόλοιπους!

Το μνημείο των ηρώων μας«Γιατί» μας ρωτούν …γιατί επιμένουμε εμείς όλοι να ασπαζόμαστε τα χέρια των αρχιερέων της διαπλοκής, της προδοσίας και της υποδούλωσής μας;

Γιατί;
Για μία θέση στο Δημόσιο μήπως; 

Για ένα ξεροκόμματο; Γιατί; 

Μας ρωτούν όλους μας γιατί δυστυχώς έδωσαν για έναν μάταιο λόγο την ζωή τους!!!!!! 

Ο μάταιος λόγος είμαστε εμείς και μόνο εμείς όλοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου!!!!!! 

Αυτοί ήταν οι «Ιφιγένειες» και εμείς δεν είμαστε τα «πρόβατα» αλλά οι συνεργοί του συνεχιζόμενου εγκλήματος και της συνεχιζόμενης προδοσίας σε βάρος μας και σε βάρος της Πατρίδας μας! 

ΕΜΕΙΣ είμαστε οι ΣΥΝΕΡΓΟΙ της Εθνικής μας Ανυπαρξίας! 

Αιωνία η μνήμη των Ηρώων μας – Αιωνία η μνήμη των μόνων που δεν υπήρξαν συνεργοί!!!!!!
 


Από :Θοδωρής Παναγιωτίδης
Αναγνώστης : Λαμπρινή Μεταξά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...