Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Α.Σαμαράς: «Τα χρήματα του ΕΣΠΑ πρέπει να πιάσουν τόπο»


Την ανάγκη ορθής διαχείρισης των κονδυλίων του ΕΣΠΑ υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, θέτοντας ως προτεραιότητα την αντιμετώπιση της ανεργίας.
 
  «Τα χρήματα πρέπει να πάνε εκεί που θα πιάσουν τόπο, να συμβάλουν στην ανάπτυξη της οικονομίας και στην αντιμετώπιση της ανεργίας και να μην υπάρξει κατακερματισμός σε μικρά έργα», σημείωσε.
 
  Ο κ. Σαμαράς είπε ακόμη ότι η ανεργία έχει πάρει εφιαλτικές διαστάσεις και ότι αποτελεί προτεραιότητα της κυβέρνησης η αντιμετώπισή της και η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής.
   
  Ο Πρωθυπουργός δήλωσε  επίσης ότι η πολιτική που έχει ακολουθήσει μέχρι τώρα απέδωσε, ότι εξασφαλίστηκε η παραμονή στο ευρώ και πως δημιουργούνται προϋποθέσεις βιώσιμης ανάπτυξης.
 
  «Θέλω να έλθετε να μου πείτε τα προβλήματά σας και ποιες λύσεις προτείνετε», ανέφερε απευθυνόμενος στους υπουργούς και για αυτόν τον λόγο ανακοίνωσε κύκλο συναντήσεων μαζί τους στο Μέγαρο Μαξίμου.
 
  Ειδικότερα ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στις 10 πμ με την ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης, στις 12 μμ με την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, στις 5 μμ την ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και στις 7 μμ  με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.
 
  Την Πέμπτη στις 10 πμ ο Πρωθυπουργός θα δεχθεί την ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας και στη 1 μμ του υπουργείου Εργασίας. Την Παρασκευή στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών, στις 12 μμ με την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, στις 5 μμ με την ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης και στις 7 μμ με την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.
 
  Το Σάββατο ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί στις 10 πμ με την ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού, στις 12 μμ με την ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και στις 2 μμ με την ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...