Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Μαρκογιαννάκης: Η πρωτότυπη λίστα Λαγκάρντ χάθηκε για πάντα


Την πεποίθηση πως τα στοιχεία που περιέχονταν στην πρωτότυπη λίστα Λαγκάρντ ήταν πολύ σοβαρότερα από αυτά που γνωρίζουμε σήμερα εξέφρασε ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής για την συγκεκριμένη υπόθεση, Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

«Δε θα βρεθεί ποτέ η πρωτότυπη λίστα Λαγκάρντ ήρθε ως μάρτυς ο Σφακιανάκης (σ.σ επικεφαλής της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος) στην προανακριτική και είπε το πρωτότυπο από τη Γαλλίας δεν μπορούσε να το αλλοιώσει κανείς, αυτός που το εξαφάνισε ήθελε κάτι σοβαρό να κρύψει γι’ αυτό δεν εμφανίζεται (το πρωτότυπο) το πρόβλημα ίσως είναι μεγαλύτερο από τα τρία ονόματα που έχουν βγει μέσα από τη λίστα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης ανέφερε επίσης πως «τον καθένα από τους λογαριασμούς θα τον κάνουμε κόσκινο, και γι’ αυτό θα χρησιμοποιήσουμε πραγματογνώμονες.»

Τόνισε ότι θα ήθελε η επιτροπή να ολοκληρώσει τις εργασίες της μέχρι τις 25 Μαρτίου, αλλά για χάρη της αλήθειας αν χρειαστεί αυτές θα συνεχιστούν και πέραν της συγκεκριμένης ημερομηνίας. «Δεν υπάρχει περίπτωση κουκουλώματος θέλουμε να δουλέψουμε σκληρά και να βγάλουμε την αλήθεια» διαμήνυσε.

Άφησε δε, αιχμές για τη στάση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου ότι «πρέπει να εξετάζουμε τους μάρτυρες με ευγένεια και να μην πλατιάζουμε υπερμέτρα». Τόνισε πάντως ότι και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να βρει την αλήθεια.

koolnews




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...