Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Γράφει βιβλία η αδελφή του Ζούκερμπεργκ

Δύο βιβλία θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο η αδερφή του ζάπλουτου ιδρυτή του Facebook.
Η 31χρονη Ράντι Ζούκερμπεργκ, πρώην διευθύντρια μάρκετινγκ και διευθύνουσα σύμβουλος του ομίλου Zuckerberg Media, Ράντι Ζούκερμπεργκ, έχει συμφωνήσει με τον εκδοτικό οίκο HarperCollins για την κυκλοφορία αυτοβιογραφίας της με τίτλο «Dot Complicated» αλλά και ενός παιδικού εικονογραφημένου βιβλίου.

Στο πρώτο η Ζούκερμπεργκ μιλάει για την πορεία της στον χώρο των επιχειρήσεων και για τον συνδυασμό καριέρας και μητρότητας, ενώ παρομοιάζει τον σημερινό ψηφιακό κόσμο με την «άγρια Δύση». «Είμαι ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με τον HarperCollins για να μοιραστώ κάποιες από τις τρελές μου εμπειρίες στην πρώτη γραμμή των κοινωνικών δικτύων και να εμπνεύσω ανθρώπους κάθε ηλικίας να αγκαλιάσουν την τεχνολογία και τις νέες κοινωνικές νόρμες που τη συνοδεύουν», δήλωσε η ίδια.

Η αδερφή του Μαρκ Ζούκερμπεργκ ήταν μεταξύ των 25 πρώτων υπαλλήλων του Facebook, αλλά το 2011, όταν έγινε μητέρα, αποφάσισε να φύγει για να ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση, έτσι ώστε να μην επισκιάζεται από τον αδελφό της και να μην αναφέρονται πλέον σε εκείνη ως την «αδελφή του Μαρκ», όπως είχε πει τότε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...