Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

ΜΠΑΡΜΠΡΑ ΣΤΡΕΙΖΑΝΤ Τραγουδά στα Οσκαρ ύστερα από 36 χρόνια

Μόλις ανακοινώθηκε από την Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών ότι η Μπάρμπρα Στρέιζαντ θα τραγουδήσει στα Οσκαρ, για πρώτη φορά ύστερα από 36 ολόκληρα χρόνια, έγινε ξεκάθαρο ότι η τελετή της 24ης Φεβρουαρίου προορίζεται να γίνει μία από τις πιο εντυπωσιακές των τελευταίων χρόνων.
 
Η Στρέιζαντ, ζωντανός θρύλος του Χόλιγουντ, βραβευμένη με Οσκαρ α' γυναικείου ρόλου για το «Funny girl» και για το τραγούδι της «Evergreen» στην ταινία «Ενα αστέρι γεννιέται», το οποίο τραγούδησε στην τελετή απονομής των χρυσών κινηματογραφικών βραβείων το 1977, είναι άγνωστο τι θα τραγουδήσει.

Το σίγουρο είναι ότι θα ηγηθεί του μουσικού ρεπερτορίου της τηλεοπτικής μετάδοσης, διανθισμένου με τη ζωντανή περφόρμανς της Αντέλ η οποία θα τραγουδήσει το υποψήφιο για Οσκαρ «Skyfall», καθώς και της Νόρα Τζόουνς που θα τραγουδήσει το υποψήφιο για χρυσό αγαλματίδιο «Everybody needs a best friend» από την κωμωδία «Ted». «Σε μια βραδιά που τιμά την τέχνη του κινηματογράφου και της μουσικής, πώς θα μπορούσε η τελετή να είναι πλήρης χωρίς την Μπάρμπρα Στρέιζαντ;» δήλωσαν οι παραγωγοί του σόου των Οσκαρ, Κρεγκ Ζέινταν και Νιλ Μέρον.

http://www.ethnos.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...