Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Η Νικολούλη… στον ιστό της αράχνης!


Κάθε Παρασκευή βράδυ, η Αγγελική Νικολούλη προσπαθεί να ρίξει «Φως στο τούνελ» ανεξιχνίαστων υποθέσεων. Η εκπομπή της στον ALPHA συνεχίζει την πετυχημένη πορεία της στο τηλεοπτικό τοπίο, τόσο με τις αποκαλύψεις που κάνει, αλλά και με τις επιδόσεις της στους πίνακες τηλεθέασης.

Ωστόσο, παράλληλα με την εκπομπή της, η γνωστή δημοσιογράφος ολοκληρώνει το… πλέξιμο του «Ιστού της αράχνης».
Ο λόγος για το καινούργιο μυθιστόρημά της με προσωρινό τίτλο «Στον ιστό της αράχνης», που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το καλοκαίρι, από τις εκδόσεις «Καστανιώτη». Το καινούργιο αυτό αστυνομικό μυθιστόρημα της Αγγελικής Νικολούλη βασίζεται σε αληθινή ιστορία, ένα από τα πολλά απρόβλεπτα «σενάρια που μόνο η ζωή ξέρει να γράφει» και την οποία είχε ερευνήσει στο παρελθόν.

Για την ιστορία να αναφέρω ότι το πρώτο αστυνομικό μυθιστόρημα της Αγγελικής Νιοκολούλη, «Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου», που κυκλοφόρησε το προηγούμενο καλοκαίρι, ξεπέρασε μέσα στο 2012 τα 28 χιλιάδες αντίτυπα.
Υπομονή λοιπόν μέχρι το καλοκαίρι, αφού είναι σίγουρο ότι πολλοί θα είναι αυτοί που θα θελήσουν να μπλεχτούν στον «Ιστό της αράχνης» από τη συρραφή- συγγραφή της γνωστής δημοσιογράφου.
Γρηγόρης Μελάς



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...