Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

5 γκολ του τελευταίου δευτερόλεπτου που έγραψαν ιστορία (Μέρος Α’)

Αν η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου είναι το γκολ, τότε τα γκολ στο τελευταίο λεπτό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και… καλύτερο από σεξ!
Παρακάτω, θα δείτε πέντε από τα κορυφαία γκολ, του τελευταίου λεπτού! 
Ριβάλντο, Μπαρτσελόνα – Βαλένθια 3-2, 2001
Ο Ρίμπο πήρε την Μπαρτσελόνα στις πλάτες του και με χατ τρικ κατάφερε να σώσει τη χρονιά, αφού οι «μπλαουγκράνα» δεν έβγαιναν ούτε Champions League. Τελικά τα κατάφεραν, με το εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι του μετέπειτα ερυθρόλευκου, στο 88ο λεπτό.

Ντιντιέ Ντρογκμπά, Μπάγιερν Μονάχου – Τσέλσι 1-1, 2012
Ο Αφρικανός πήρε τη «μπουκιά μέσα από το στόμα» των Γερμανών και μάλιστα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Με κεφαλιά του στο 89’ κατάφερε να ισοφαρίσει, να οδηγήσει το παιχνίδι στην παράταση και να πάνε την κούπα του Champions League στο Λονδίνο.

Ντένις Μπέργκαμπ, Ολλανδία – Αργεντινή 2-1, 1996
Στα γήπεδα της Γαλλίας, ο Ντένις Μπέργκαμπ επιβεβαίωσε τη μεγάλη του κλάση και αναγνωρίστηκε ως ένας από τους κορυφαίους φορ όλων των εποχών. Η μαγική μπαλιά 60 μέτρων του Φρανκ Ντε Μπουρ, το κοντρόλ, η ντρίμπλα και το τελείωμα της φάσης από τον «Ντένις τον τρομερό» έκανε το γκολ να μείνει στην ιστορία των Μουντιάλ.

Σέρχιο Αγκουέρο, Μάντσεστερ Σίτι – ΚΠΡ 3-2, 2012
Η πιο μεγάλη νίκη των «μπλε» του Μαντσέστερ ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα εναντίον της ΚΠΡ. Τότε που ο αργεντίνος άσος και γαμπρός του Ντιέγκο Μαραντόνα σκόραρε και «έκλεψε» τον τίτλο από τη μισητή συμπολίτισσα, Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ.
Άντρες Ινιέστα, Τσέλσι – Μπαρτσελόνα 1-1, 2009
Η Μπαρτσελόνα κινδύνευε με δεύτερο, συνεχόμενο αποκλεισμό, στο Στάμφορντ Μπριτζ, για το Champions League. Ο Μέσι βλέπει τον Ινιέστα ανοιχτό, πασάρει και ο ισπανός χαφ τη στέλνει στα δίχτυα του Τσεχ.
koolnews


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...