Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Σαδομαζοχιστικό παιχνίδι του «50 αποχρώσεις του γκρι» σκότωσε κοπέλα!


Ένας άντρας από τη Σουηδία, ο οποίος σκότωσε την κοπέλα του έπειτα από ένα βίαιο σαδομαζοχιστικό «παιχνίδι» εμπνευσμένο από το best-seller βιβλίο «50 αποχρώσεις του γκρι», πρόκειται να δικαστεί για τη δολοφονία της.

Ο άντρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, χτύπησε τη Γερμανίδα σύντροφό του 123 φορές με ένα ξύλινο χάρακα, ενώ την είχε δέσει στο κρεβάτι με νάιλον και προφυλακτικά. Ο 31χρονος «αφέντης» (όπως τον αποκαλούσε) δήλωσε πως η κοπέλα ήταν πλήρως συναινετική στα όσα συνέβαιναν.
Το ημερολόγιο της κοπέλας, που ανακαλύφθηκε από τους αστυνομικούς, έγραφε: «Μου είπες κάποτε πως δεν θέλεις να με δεις να πονάω αληθινά. Είμαι δουλοπρεπής αλλά δεν είμαι μαζοχίστρια».
Σύμφωνα με τα όσα έχουν δώσει στη δημοσιότητα οι Αρχές, ο άντρας κάλεσε την Άμεση Δράση τη στιγμή που διαπίστωσε πως η σύντροφός του είχε σταματήσει να αναπνέει, και προσπάθησε να την σώσει με τεχνητή αναπνοή, λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του το ασθενοφόρο.
Η κοπέλα επισπεύστηκε στο νοσοκομείο, όπου και έλαβε τη φροντίδα των γιατρών για δύο μέρες, μέχρι να σβήσουν τα μηχανήματα που προσπαθούσαν να την κρατήσουν στη ζωή.Η αιτία θανάτου της ήταν τα σοβαρά εγκεφαλικά τραύματα που είχε υποστεί, λόγω της έλλειψης οξυγόνωσης του εγκεφάλου της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...